Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
Én is így jártam!Sajnos eladtam az enyémet mert azt hittem majd a PS4 lesz a megváltás erre kipróbáltam pár játékot rajta és rájöttem hogy nem az én világom így hát visszatértem a Wii U-hoz!Vettem egy Mario&Luigi Premium pack-ot!Mert megmondom őszíntén hogy lehet hogy erre a Wii U-ra kevesebb játék jelenik meg és az életciklusa végéig erre lesz a legkevesebb játék mind közül viszont ezek legalább minőségiek amikre megéri kiadni a pénzt!Nem úgy mint PS4-en egy egyszerű gagyi multiplatform cím is 17990-forintba kerül pfffffffffff nevetséges!
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Házimozi haladó szinten
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Politika
- Kés topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest