- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #11897 üzenetére
Egy okkal több, hogy Switch-et vegyél... Arra lehet módosítani vagy bármilyem más platformra.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #11895 üzenetére
Hja, ezt én is WiiU-ra vettem volna, ha úgy alakul.
-
ldave
félisten
Yooka-Laylee WiiU törölve
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
-
woros
őstag
válasz
tariattila #11873 üzenetére
Vagy hívd fel őket, hogy most mi van.
-
g@bo
nagyúr
válasz
tariattila #11870 üzenetére
rendelj pár cuccot kamu emil és telszám mellett, aztán tegyél rá....
-
woros
őstag
válasz
tariattila #11870 üzenetére
Nem kell aggódni, gondolom megrendelő email visszaigazolást kaptál. No én Nov 24.-én rendeltem és Dec 1.-én kaptam az emailt, hogy átvehetem.
-
tariattila
veterán
válasz
tariattila #11858 üzenetére
Nem semmi ez a Smartshop....
webshopos megrendelésre semmi reagálás....
két nap múlva email az info címükre... válasz semmi -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Sirandrish #11862 üzenetére
Most hirtelen nem tudom, hogy Wii U-n pontosan hogy van, de 3DS esetén egy rendszerformat leválasztja az account-ot a géptől. Viszont visszalinkelni később csak ugyanarra a gépre lehet. Szerintem - de még tényleg nem néztem utána - csinálj egy formázást a gépen, ez kiteszi az NNID-t a hipertérbe, senki nem fog tudni hozzáférni, de amúgy minden megmarad rajta. A Nintendo abban tud segíteni, hogy függetlenedjen a géptől, a jövőben máshová lehessen csatolni.
Viszont nem tudom, hogy ez miért is jó neked, ha amúgy Wii U már nem kell. Mit kezdesz egy NNID-vel?
-
woros
őstag
válasz
Sirandrish #11866 üzenetére
Linkeltesd szét és akkor egyenlőre a levegőben fog lógni az accod és majd a Switchre ráregeled. Bár 1 NNID lehet akár wii u-n és 3ds-en is egyszerre, tehát értelemszerűen switchen is. (gondolom)
Igen, format után nem tudja használni, sem letölteni.
-
Sirandrish
legenda
Nem sajnálom azt az egy árva játékot, csak gondoltam majd Switchen is ezt az accot használnám.
Ezek szerint erre nincs esélyem, szóval gyakorlatilag tökmindegy.Öhm viszont..akkor már szívesen odaadom az OOT-t is. Ámbár format után azt nem tudná használni gondolom...és letölteni sem igaz?
-
woros
őstag
válasz
Sirandrish #11864 üzenetére
Tehát, ahhoz hogy majd szétlinkeljék az accod a géppel a következő infókat kell elküldened a Nintendonak a customer-support@nintendo.co.uk email címre:
- Your full name
- Your date of Birth
- The name of your NNID:
- The email address associated with your NNID:
- The console you wish to have your NNID disassociated from: (Wii U/3DS)
- Your previous console serial number:
- Your current/new console serial number: Ha nincs üresen hagyod vagy beírod, hogy nincs.
- Reason for disassociation request:
- Three recent digital purchases/demos made on your on NNID:
- Police report provided/attached (for lost or stolen consoles only): (Y/N) Ha nem lopták vagy vesztetted el akkor hagyd ki.Szerintem nyomj egy System Formatot a Wii U-n így biztosan nem fogja senki használni tudni az accod és a játékaid, de ettől még a géphez lesz linkelve az acc. amíg nem linkelteted szét.
(Ezek az infók 3DS-re is vonatkoznak)
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish #11862 üzenetére
hát szerintem azt nem nagyon lehet, hardver számát meg ilyesmiket írj ki és akkor talán support tud majd segíteni, de igazából ott is hardverhez van kötve a fiók...
-
Sirandrish
legenda
Nah úgy fest ma futárhoz kerül a gépsas. Hogy, mit és merre kell nyomatni hogy az accom az maradjon?
-
bagszi_lucas
tag
Hali!
Ha van kedvetek, akkor szeretettel várunk innen is mindenkit a December 18-i Super Mario Napra és Pokétalira. A belépés ingyenes, lesznek előadások, kipróbálható retro és új játékok és versenyek is. Sponzored by Nintendo Magyarország
[Super Mario Nap + Pokétali] -
törölt tag
válasz
tariattila #11858 üzenetére
Akkuból csak eredetit vegyetek. Nekem az aliexpress-es akksi nem működött
-
törölt tag
Sziasztok!
Megvenné esetleg valaki az utolsó Wii U játékomat?
[Batman: Arkham City Armored Edition ]
Már csak 4k
És sztem nagyon élvezetes a Wii U gamepaddel!
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish #11851 üzenetére
nem tudom PC-n hol tart, de ott teljesen játszhatatlan volt sokaknak, pedig nem egyszer halasztották el a megjelenést
-
MIghty No.9 milyen? Most féláras a shopban, 9 font...
-
woros
őstag
válasz
Sirandrish #11844 üzenetére
A profilodba mi akkor az a gamecube?
-
Lego Dimensions Starter Pack a német amazonon ingyen szállítással 14k alatt kijön - itthon 30 körül van az ára. Még 5 órán át. Más ps4 játékok is vannak, 39 EU felett ingyen szállít az amazon.de .
-
válasz
Sirandrish #11842 üzenetére
Ahogy jön a karácsony, az csak nőni fog...
-
válasz
Sirandrish #11811 üzenetére
Hát megteszed...
-
ldave
félisten
Jó ideje már heti 1-2 alkalommal benézek az MM-be, van ott két db Tokyo Mirage Sessions, 16 ezer Ft-ért, de egyelőre még nem akciózták le
-
válasz
Sirandrish #11827 üzenetére
Vicces vagy, szerinted kibontottam már?
Crysis 3-mal játszok x360-on, juhéé. 2020 körül tervezem.
Többiek már véleményezték korábban... -
g@bo
nagyúr
uraim, az előrendeléssel kapcsolatban, n classic mini, konzolvilág, ezeknek természetes, hogy semmi visszajelzés nincs?
sorry paraj, 11-én megjelent, de nem jutott, januárban jön?
egy anyázós mail lassan érik..
-
woros
őstag
Rendeltem gyorsan egy 2550mAh-s eredeti gamepad akkut mielőtt még leáll a gyártása az egész wii u-nak és nem lehetne esetleg kapni, na meg így is már elég gyorsan merül szegény.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Tegnap utánanéztem, és nem igazán találtam játékot ami megfogna.
-
válasz
Sirandrish #11814 üzenetére
Ahogy közeledik a Switch, ez erősödni fog... karácsony előtt lehet legjobban eladni, a zöld pénteken
-
válasz
Szóval árul-ó lettél...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #11809 üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Manapság érdemes ilyen gépet venni?
SNES-ről vátanék
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
Sirandrish #11804 üzenetére
azért a mini NES is kell nekik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- FIFA 23 - PS4/PS5 - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 512Gb / 1Tb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest