- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #38067 üzenetére
én személy szerint a Stardew Valley-vel szemezek. gépre olcsóbb lenne, de nekem is valami Animal Crossing pótlék kéne (bár még bennem van, hogy előszedem a New Leaf-et inkább).
bnőm nagyon szereti a Cozy Grove-ot, napi egy-két óra alatt bőven kimaxolja amit lehet aznap csinálni -
válasz
Spiritfarert játszottam. Én azt nagyon szerettem. Nagyin szép a rajzolt grafika és jó a játékmenet is.
-
mike1334
veterán
válasz
Stardew Valley!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év / HA A HÉTVÉGÉN VISZED 139 990
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Apple Watch 9 45mm LTE
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged