-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Ma végére értem a A The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom játéknak. Kb. 20-22 óra volt. Nekem személy szerint nagyon tetszett, sokkal jobban mint a The Legend of Zelda: Link's Awakening. Jobban fogja az ember kezét, mindig tudjuk hova kell menni, mit kell csinálni. A Link's Awakeningben szégyen nem szégyen sokszor kellett Youtube ahhoz, hogy hova merre kell tovább menni, vagy hogyan kell megoldani valamit, így egy kicsit megölte a játékélményt számomra. Itt mindent sikerült magamtól kitalálni, minden rejtvényt, kihívást megoldani. A garfika chibis, tupíroztak rajta még kicsit az elődhöz képest, van aki szereti, van aki nem. Én a FF III felújítása óta szeretem ezt a chibis grafikát
Itt Zeldát a hölgyeményt fogjuk irányítani. Feladtunk Linket, az apánkat és mellesleg a világot megmenteni. A világban riftek, sötét hasadékok kezdenek megjelenni, amik mindent elnyelnek. Zelda egy kis lény, Tri segítségével fogja megmenteni a világot. Képesek leszünk lemásolni dolgokat a világban, ha pl legyőzünk egy szörnyet akkor képesek leszünk megidézni bármikor. De nem csak lényket, mindenféle használati tárgyat megtanulhatunk megidézni ágyat, trambulint, vázát, szobrot, mozgó panelt stb. Irgalmatlan mennyiségű dolgot lehet megidézni. Ezek segítségével kell majd boldogulnunk a világban. Aránylag sok dungeon van a játékban, van ami kötelező, van ami nem. De mindről elmondható, hogy az idézhető dolgokkal, lényekkel azaz az echokal kell majd ezeket bejárni. Egy fejtörőt, továbbjutási pontot többféleképpen is meg lehet oldani, ránk van bízva hogyan. Eleinte nem mi fogunk harcolni, hanem a szörnyek amiket legyőzünk és megidézünk. Később azonban rövid ideig átalakulhatunk mi magunk is harci vadállattá
Kardunk, nyilunk, pajzsunk, bombánk stb lehet. Érdemes az eldugottabb részekre is elmenni, mert itt általában csak ott előforduló, és nagyon erős szörnyeket szerezhetünk. Rengeteg titok, rejtély van ebbe a "pici" világban. A játék szerintem könnyű, mert hamar erős szörnyekhez juthatunk hozzá, amivel az amúgy ötletes bossfightok nem jelentenek majd igazi kihívást. Még kapunk rengeteg melléküldit, mini játékot, challenge kihívást, lehet különféle italokat kraftolni, amit én picit feleslegesnek éreztem, mert szinte nem is használtam ezeket, még bossharcoknál se. De ha valaki mindent maxolni akar, akkor bőven kitolhatja még a 20-25 órás alapjátékidőt. Ez a játék is hozza a szokásos Nintendo formulát, könnyed, szórakoztató, hemzseg a jó ötletektől, az ember elégedetten csettint, amikor egy riftet sikerül bezárni. Zene, grafika teljesen rendben volt. Néhány negatívum: a játék végére iszonyú sok megidézhető echo lesz, ezek között kicsit macera navigálni, a történet nem valami nagy szám, illetve a melléküldik sem kiemelkedőek. De mindezek ellenére nagyon imádtam ezt a játékot, részemről erősen ajánlott!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest