- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
nagyatt #57746 üzenetére
A Paper Mario-val ugyanez volt nálam! Én leginkább ezek a csecsék miatt szoktam Nintendo címeket előrendelni, mert 2 hét múlva úgyis 4-5 ezerrel olcsóbban már megjelennek az aprón az egy kézen keresztül ment játékok.
Norb79: én is a Platinumot favorizáltam korábban, csak aztán ott is hoppon maradtam, meg egy ideje már fel sincs tűntetve, hogy járna ajándék! Persze megérti az ember, hogy lemarad, csak van amit hónapokkal előbb rendeltem és mégsem jutott.
-
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Konzolvilágtól természetesen most kaptam egy értesítést, hogy nem tudják a Luigi-hoz adni az előrendelői ajándékot. Alzán fel van tűntetve az ajándék, de ott mi a tapasztalat? Ha ott van, hogy jár, akkor jár, vagy előfordult hogy hoppon maradt valaki?
-
válasz
koncsik #57735 üzenetére
Mintha olvastam volna steamdeck topikban, hogy beszereztél egyet.
Én az FS22-t azon játszom időnként. 30 FPS-re korlátozva (bár gondolom switchen sem futnak többel a korábbi részek), grafikát belőve, teljesen rendben van. Előny, hogy a csak PC-n lévő modokat is tudod használni (pl. a follow me, vagy a gps mod/guidance steering) Még a hivatalosan nem támogatott módokat is bele lehet varázsolni, ha előtúrod linux alatt a megfelelő mappát.
Más kérdés, hogy ezeknek a módoknak a kontroller beállítása igazi pain in the *ss. -
válasz
Rigormortiis #57739 üzenetére
Nekem megvolt a 15, még játszottam is vele, nem tagadom, élveztem
-
Oriic! Jön a Farming Simulator 25 Switch-re? Nagyon nyugtalan vagyok
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Megőrülök már a driftelő joyconoktól, a gyerekeimnél gyakran előjön ez, és unom javítgatni, cserélgetni a karokat..
Van viszont 2db Xbox bluetooth-os kontrollerünk is itthon, amik néha pc-n voltak használva. Ezek használatához jó lehet egy ilyen adapter Switch v1-hez? Vagy van már jobb megoldás nála? Régebben asszem ezt ajánlották, hogy akár két xbox vezérlőt is tud fogadni, de gondoltam rákérdezek mielőtt megrendelem..
Köszi!
-
90Quiet
tag
válasz
lugosi #57726 üzenetére
Nem spawnolnak újra a szemek:
https://gaming.stackexchange.com/questions/302044/do-all-the-enemies-rise-again-in-the-blood-moon -
oriic
HÁZIGAZDA
-
lanszelot
addikt
válasz
TrishtanAG #57725 üzenetére
25e sok? Az egy alaplap csere. Ha az a baja.
Ha nem akkor át akartak verni.
Akkor add el míg ki nem jön a NS2.
Utána nagyon lemegy az ára. -
Vah Naboris-szal kapcsolatos kérdésem lenne. A Thunderblight Ganon nagyon felbosszantott, nem tudom a jelenlegi felszerelésemmel megcsinálni (nincs egykezes kardom, és ügyetlen is vagyok). Ezért elteleportáltam, egy kicsit szedegetni főznivalót (olyan kaja kell, ami a telitöltésen felül még ad +sárga szíveket).
A kérdés, hogy amikor majd visszateleportálok Vah Naborisra, ÉS közben volt egy blood moon, akkor a szemek amiket kilőttem, visszatermelődnek, vagy nem? Mert ha azok is ott lesznek a fekete trutyival, akkor nagyon nagy öröm lesz a bossfight.
-
lanszelot
addikt
válasz
koncsik #57722 üzenetére
A link egy szervíz videói.
Ott a cég neve, címe.
Ingyen írhatsz neki. Megkérded kb mennyi a javítás.
Postán küldöd, javítja, vissza küldi.De mi a hiba? Ki állapította meg?
Mint írtam a töltő csatlakozót bárki ki tudja cserélni pár ezerért.De tuti nem olyan drága mint írtad. Vki nagyon le akart húzni.
Van magyar szervizes srác is a youtube-on. Mivel szerelgetek, szoktam nézni őket. Nekik is el kell küldeni, szerelik, vissza küldik.
Ha ott laksz, akkor el is viheted. Mindnek ott a cég neve a youtube fiókban. -
lanszelot
addikt
válasz
TrishtanAG #57715 üzenetére
Mi romlott el azt tudod?
Ha csak a charging port, az pár ezer HUF csak.
Nem nehéz kicserélni.Ha komolyabb
Ez a srác jól és olcsón dolgozik: [link] -
Crvsh3R
senior tag
Valaki tud valami beállítást, amivel játszhatóvá (irányíthatóvá) lehetne tenni az NSO-ra frissen kiadott Turok: Dinosaur Hunter-t?
Pro Controllerrel alap beállításokkal játszhatatlan számomra. -
30z.Samu
félisten
válasz
TrishtanAG #57715 üzenetére
Én egyszerűen oldom meg az ilyet, megtartom a dobozàt a kütyüknek és bennük van a számla is. Így simán elő tudtam kotorni a 2018-ban vásárolt gép számláját, amikor leadtam a Joy-Cont és keresték rajtam a számlát.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Micsurin #57699 üzenetére
Mondjuk ez a számlázósdi nagy mocsokság. Eléggé kezdett driftelni pár hónapja a 2020 februárjában vett Joyconom, és halványlila gőzöm nincs, merre lehet a számlája
. Miből állna nekik anélkül javítani egy eredeti Nintendo terméket, amin még a serial number is tökéletesen látszik? (mondjuk valamennyire ez már csak elviekben zavar, mert behalt a konzol töltéselektronikája, amit annyirét javítanának, hogy már megvárom a Switch 2-t
)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93 #57710 üzenetére
TotK és BotW jó bárhogy, más más okból de hihetetlen masterpiece-ek.
TotK nálam félbeszakadt végül a ZV miatt de ha lement szerintem nullázom a mentést és neki esek elölről mert megérdemli, hogy töretlen menjek rajta végig, főleg ha már páromtól megkaptam a Collectorst.
-
válasz
lugosi #57709 üzenetére
A Botw-ot a Lite-on nyomtam vegig, annal ugy ereztem hogy az abszolut nem oda valo, tul kicsi volt a kepernyo. A Totk-ot azt mar az OLED-en nyomtam, neha kitettem tv-re is, de 99% handheld. Szuper volt
A links awekening meg ez az uj zelda ezek is tokre jok lesznek handheld
-
válasz
tboy93 #57708 üzenetére
Gondolkoztam a vétel előtt, hogy lite legyen-e, nem azt vettem és 99%-ban dokkolva használom.
Láttam az előzetesek közül az új Zeldát, ami egy gyerekeknek szánt verziónak tűnik de a logikai része nagyon ötletes, viszont a BOTW-al is a fő sztorinak csak a felénél járok (második beast), és épp most gondoltam arra, hogy a sztorival behúzom a féket és egy kicsit csak barangolok, és a TOTK még meg sincs, erre kijön egy új Zelda.
Amúgy ez az új Zelda egy tipikusan handheld módú játéknak tűnik, kicsit még egyszerűbb grafika, nagy elemek, szerintem pont oda szánják. -
válasz
morfondőr #57707 üzenetére
Nekem volt Lite es Oled is, egyetértek. A Lite zsenialis handheld lenne, ha lehetne kapni OLED kepernyovel es nagyobb akkuval. Nekem nagyon kényelmes volt használni, nagyon jó méret, de a képernyő nem elég világos es a szinek is gyatrak. Emiatt ez nalam egy gyerek konzol
Az oled nalam kb 2x annyit bir, a Lite-ot még en is lemeritettem, pedig alig jatszok, az OLED-et meg én meg soha nem merítettem 40% alá.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Új Switch jön szeptemberben.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vírusirtó topic
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Nintendo Switch
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest