- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
válasz Norb79 #21066 üzenetére
A fő örömöm az, hogy nem kell mindent magamnak építeni, ha valamiről készült már blueprintem akkor a jövőben rábízhatom a villagerekre. A sprint és a teleport is nagyon jó, sokkal élvezetesebb így a játék és az is tetszik, hogy csapatom van és segítenek gyűjtögetni. De még én se haladtam sokat benne. Nem tudom, hogy milyen mércéje van egy sztori erősségének, ez a Dragon Quest 2 történetéhez illeszkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 3D nyomtatás
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- VoLTE/VoWiFi
- Politika
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 Játékok
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával