- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeno.L
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1592 üzenetére
Igen, azon kevés játékok egyike ami támogatja (Japánban adtak is ki olyan bundle pack-t amihez járt).
Én épp most töltöm a demot, eddig nem volt rá időm, kíváncsi vagyok rá.Épp azon filóztam egyébként a mi nap, hogy a Nippon Ichi / NIS America, hogy a búbánatosban nem adott ki még valami Disgaea játékot 3DS-re...vagy csak kb engem érdekelne? (szeretem az SRPG-t nagyon főleg az ilyen Disgaea környezetben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest