- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
No: kalandos napom volt. Elvittem a videókártyát és a dvi kábelemet egy szervízbe. Itt kipróbálták és tökéletesen ment minden. Ezzel nagyjából a monitorra esett a választás, mint egyetlen hibalehetőség. Hazamentem a monitorért, bevittem a szervízbe. Itt a saját vgajukkal beüzemelték a monitort (persze dvi-n) és láss csodát, ez is tökéletesen működött. Mondták, hogy hozzam be az egész gépet és akkor ki tudják próbálni a teljes konfigot a saját hardverelemeimmel. OK, hazamentem, vissza a gépért. Gépet bevittem a szervízbe, összerak...minden tökéletes, teljes tanácstalanság. Rendesek voltak, kábel végig hajlítgatták, csatikat mindenhogy kipróbálták, újraindítgattak, ámde semmi gond. Hazavittem végül mindent, összeraktam és most itthon is minden rendben megy dvi-n. Ezek után fogalmam sincs, hogy mi lehet és mikor jön elő újra.
Viszont elment ezzel az egész napom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WN750P-B IPS Monitor! 3440x1440 / 75Hz
- AOC 27" 27G2U Full HD 144Hz monitor eladó!
- LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest