- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- VR topik
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
No: kalandos napom volt. Elvittem a videókártyát és a dvi kábelemet egy szervízbe. Itt kipróbálták és tökéletesen ment minden. Ezzel nagyjából a monitorra esett a választás, mint egyetlen hibalehetőség. Hazamentem a monitorért, bevittem a szervízbe. Itt a saját vgajukkal beüzemelték a monitort (persze dvi-n) és láss csodát, ez is tökéletesen működött. Mondták, hogy hozzam be az egész gépet és akkor ki tudják próbálni a teljes konfigot a saját hardverelemeimmel. OK, hazamentem, vissza a gépért. Gépet bevittem a szervízbe, összerak...minden tökéletes, teljes tanácstalanság. Rendesek voltak, kábel végig hajlítgatták, csatikat mindenhogy kipróbálták, újraindítgattak, ámde semmi gond. Hazavittem végül mindent, összeraktam és most itthon is minden rendben megy dvi-n. Ezek után fogalmam sincs, hogy mi lehet és mikor jön elő újra.
Viszont elment ezzel az egész napom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- LG 32GS95UE-B OLED 4K 240Hz monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 27GX790A 27 inch natív 2K 480Hz gamer monitor eladó
- Eladó 3 db QHD AOC monitor - 27" AOC Q27V5C/BK
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Viszont elment ezzel az egész napom.