Új hozzászólás Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
No: kalandos napom volt. Elvittem a videókártyát és a dvi kábelemet egy szervízbe. Itt kipróbálták és tökéletesen ment minden. Ezzel nagyjából a monitorra esett a választás, mint egyetlen hibalehetőség. Hazamentem a monitorért, bevittem a szervízbe. Itt a saját vgajukkal beüzemelték a monitort (persze dvi-n) és láss csodát, ez is tökéletesen működött. Mondták, hogy hozzam be az egész gépet és akkor ki tudják próbálni a teljes konfigot a saját hardverelemeimmel. OK, hazamentem, vissza a gépért. Gépet bevittem a szervízbe, összerak...minden tökéletes, teljes tanácstalanság. Rendesek voltak, kábel végig hajlítgatták, csatikat mindenhogy kipróbálták, újraindítgattak, ámde semmi gond. Hazavittem végül mindent, összeraktam és most itthon is minden rendben megy dvi-n. Ezek után fogalmam sincs, hogy mi lehet és mikor jön elő újra.
Viszont elment ezzel az egész napom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont elment ezzel az egész napom.