Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
zebra_hun
üzenetére
Nem lenne baj, ha igy menne. Nem leszek népszerű ezzel, de ki se bontom eladom így ahogy van, megvárom az új szériát.
Biztos be lehetne állítani hogy ez ne történjen meg majd az új processzorral vagy évek teljenek el mire esetleg előjön a hiba, de annyit szívtam ezzel a random gép újraindítással, hogy nincs kedvem ezzel foglalkozni.Volt hogy a videószerkesztő elhasalt 2 ora rendelés után, video feltoltes kozben szinten elhasalt.
Intel hibajegy nyitasa kozben szinten megallt az egesz amin mar csak rohogni lehetett. Gyakorlatilag minden hosszabb szöveget be kellett gépelni wordbe eloszor, ami automatikusan elmentette a változásokat, és onnan beilleszteni az Intel honlapjára, hogy el tudjam vegre küldeni a híbajegyet.
-
anulu
félisten
válasz
zebra_hun
üzenetére
ééééés tökéletesen leírtad az, amit én sok-sok hsz-el ezelőtt. mégpedig, hogy ez a fajta pöccre belövés egyszerűen nem várható el egy mezei usertől.
a te procid valszeg elmegy a végítélet napjáig, ahogy az enyém is. megvan a tudás, tapasztalat és szándék, hogy rendesen be legyen a gép állítva.
a felhasználók abszolút túlnyomó többsége viszont csak összerakja és használni akarja, ahogy kijött.btw ennek az 1.55Vmax-nak kifejezetten örülök!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
zebra_hun
üzenetére
Nem. Nem fog ugyanannyit ugrálni. Azért állítja be úgy az Intel, mert az a jó a hardvernek. Ha jó lenne neki az, amit te állítasz be, akkor azt állítaná be az Intel, mert jobb lenne a fogyasztás és a teljesítmény.
De mint írtam nekem ez nem gond, csak ne csodálkozzatok máskor, ha esetleg menni kell garira.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
zebra_hun
üzenetére
Mint írtam a probléma a két feszültség közötti ugrás. Azt otthon nem nagyon tudod mérni, mert a szoftverek jóval kevesebbszer kérnek adatot erről a hardvertől, mint ahányszor a hardver váltani tud. Ezt az Intel sem szoftverekkel méri, mert nem látnák, hogy mi történik a hardverben, csak 2 másodpercenként egy pillanatnyi állapotot kapnának szoftverből. Ez otthonra a kocausereknek oké, de a hardver eközben két közölt állapot között még váltott úgy egy tucatszor, amiről nem küld visszajelzést.
Lehettek okosabbak az Intel mérnökeinél, csak az olyan dolgokhoz vezet, hogy fél éven belül gariztatni kell a procit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem lenne baj, ha igy menne. Nem leszek népszerű ezzel, de ki se bontom eladom így ahogy van, megvárom az új szériát.