- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azért működik úgy a profil, mert az nem fogja idő előtt degradálni a lapkát. A 35k az az Intel jelenlegi álláspontja szerint tuning, és nem vállalnak rá garanciát.
#31 goodboy007 : Nyilván semmivel. Az ilyen meggyőződések az embereknél "vallási" eredetűek. Egyfajta hithez hasonló dolog játszódik le az agyban, aminek nincs logikus magyarázata, és akkor is maradnak a hitüknél, ha minden oszlop ledől. Ezért hívják hitnek. Ugyanez igaz fordítva is. AMD hit is létezik, NVIDIA hit is, akármi hit is. Nincs olyan nagy baj ezzel, ha valaki elfogadja magának.
-
zetor2000
őstag
Nincs semmi baj szerintem az AMD termékekkel, csak a helyén kell kezelni.
Én egy "dobozként" tekintek a PCmre, és azt nézem általában, hogy a büdzsémből elérhető teljesítmény legyen a maximumon. Ha ez intel, akkor intel procis, ha AMD, akkor AMD alapokon fog létezni. Az, hogy melyik gyár terméke számol nekem, az másodlagos.
Jelenleg egy AMD Ryzen R7 5700as CPUm van, amire kell a gépem, szerintem bőven sok, de nem félévre-egyévre ruháztam be gépre. Nem termelőeszköz, hanem hobbi, amire "szívesen" költ az ember.
Ez messze nem a legerősebb, de nekem nincs is arra szükségem. Szerintem az elvakult játékosokon kívül kevés embernek _kell_ a csúcs CPU. Meg azért amellé alaplap, és memória is kell. Mert azért egy felsőpolcos proci egy alsókategóriás lapban lehet, nem nyújtja a max teljesítményt egy belépő kategóriás memóriamodullal.
AMD vonalon meg ha kell teljesítmény asztali platformra, akkor "kicsit" többért van ezektől a Ryzenektől jobb választás, a Threadripper, aminek talán intel oldalon a Xeon termékvonal alsóbb szegmense feleltethető meg. De ott a TR procik szerintem magasan jobbak ár-értékben. Csak jó deszkát meg megfelelő mennyiségű ramot kell mellé pakolni, és használni.
Betojni az intel procis gép is képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- További aktív témák...
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest