Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Nincs semmi baj szerintem az AMD termékekkel, csak a helyén kell kezelni.
Én egy "dobozként" tekintek a PCmre, és azt nézem általában, hogy a büdzsémből elérhető teljesítmény legyen a maximumon. Ha ez intel, akkor intel procis, ha AMD, akkor AMD alapokon fog létezni. Az, hogy melyik gyár terméke számol nekem, az másodlagos.
Jelenleg egy AMD Ryzen R7 5700as CPUm van, amire kell a gépem, szerintem bőven sok, de nem félévre-egyévre ruháztam be gépre. Nem termelőeszköz, hanem hobbi, amire "szívesen" költ az ember.
Ez messze nem a legerősebb, de nekem nincs is arra szükségem. Szerintem az elvakult játékosokon kívül kevés embernek _kell_ a csúcs CPU. Meg azért amellé alaplap, és memória is kell. Mert azért egy felsőpolcos proci egy alsókategóriás lapban lehet, nem nyújtja a max teljesítményt egy belépő kategóriás memóriamodullal.
AMD vonalon meg ha kell teljesítmény asztali platformra, akkor "kicsit" többért van ezektől a Ryzenektől jobb választás, a Threadripper, aminek talán intel oldalon a Xeon termékvonal alsóbb szegmense feleltethető meg. De ott a TR procik szerintem magasan jobbak ár-értékben. Csak jó deszkát meg megfelelő mennyiségű ramot kell mellé pakolni, és használni.
Betojni az intel procis gép is képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest