- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
r3dsnake #840 üzenetére
Tegnap eszembe jutottál, illetve a fókusztévesztéses eseted a báránnyal. Most már mindegy, mert elhagyod a hajót, de azt kell mondjam, Nálad valami nem volt kerek, ennyire nem tré az AF-C tárgykövetés. Kimentem a családdal egy rendezvényre, és voltak kint kishajók, modellek. Repesztettek a vízen, na mondom, ez itt egy jó teszt lesz. AF-C dinamikust választottam, illetve tárgykövetést. Ha nem baj, nem öntöm be ide a raklapnyi RAW-t, de sorozatokat lőttem mindkét módban, és kvázi az összes kép éles lett. Pedig semmi mágia nem volt benne, úgy használtam, ahogy jól esett. Annyit vettem észre, hogy a hajó mellett felcsapódó víz volt néha tökéletesen fókuszban, így a hajó mögötte pár centivel már lágyabb lett, de 1-2 képpel később, ahogy leesett a vízfüggöny, megint ráállt a hajóra. Olyan szintű mellészórás egy esetben se volt, mint Nálad a báránynál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest