Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
Van nekem 4 db pár éves Conrados NiMH 2400 akksim. Rendszeresen használom és Voltcraft IPC-vel szoktam tölteni leglassabb üzemben. Egy alkalommal feltűnt, hogy túl hamar lemerült. Csináltam rajta refresht többször is, nem segített. Most ott tart, hogy feltöltés után pár órára magától teljesen lemerül. Ez azt jelenti, hogy ennek annyi, kuka? Mitől lehet ez? Van több kb 10 éves Sony és Sanyo akksim, azokkal mai napig semmi gond. Ennyire szar lenne ez a Conrad? Köszi a válaszokat.
Hallottam az energiser gyárt lithium AA akksikat. Jók ezek? Mivel lehet tölteni, mert egyik hagyományos töltőre sincs ráírva, hogy lithiumot tudna tölteni. A IPC-re sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest