- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
A tegnapi 49ers meccs elég izgire sikerült, végig is néztem. Azért majdnem sikerült kiadniuk a győzelmet a kezükből, de végül csak behúzták. (Mint az utolsó alapszakaszos meccsüket is éppen csak sikerült.)
A KC a szerencsés első bekapott TD után hengerelt, volt ott is "pufifánkos" elkapás, szóval továbbra is esélyesek a végső győzelemre.
Dive ever, work never.
-
darvinya
titán
válasz rlazol #23892 üzenetére
Rendben.
Majd valódi csapat ellen megmutatja mit tud, akkor talán érthető mire írtam, hogy nem győzött meg.
Phili egy mázlis csapat, egyáltalán nem jók.
Ha jók lennének a Tampa -sok, akkor már min.27-ről beszélnénk, ahány támadást indítottak.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #23890 üzenetére
Néha úgy érzem, nemhogy más meccset, de más sportágat nézünk...
Pl. ezt írod: ”Utolsó perc mázli, mert Phili védők már öltözőbe mennének”., amikor még a 2 min. warning-nál se vagyunk. Azt ugye tudod, hogy 2 negyed között nincs ”öltöző” csak térfélcsere?
Brady 19/24 156 yard 4 vagy 5 sorozat alatt, 17 pont. Ez nagyon jó teljesítmény, nem tudom mi a bajod vele. Nem mindegy hogy a TD dobott vagy futott?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
Hát…ez a Phili-Tampa meccs, nagyon nyögvenyelős.
Oké Tampa vezet, de ezt már elején megszerezte.
Azóta semmi, mindkettő csapat Punt-ol.
Brady, izé…nem győzött meg.Csubakkka
Utolsó perc mázli, mert Phili védők már öltözőbe mennének.
Ne annyira éhesek, mint a tegnapiak.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz berek21 #23886 üzenetére
Ameddig nem lesz belőle Tulipán részvény.
Már egyre több bank, ország nem fogadja el a virtuális pénzt.
Főleg, mikor elkezdik a zöldek, hogy 1BC több környezetszennyező jut légkörbe, hogy virtuális térben lebegjen.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
berek21
őstag
Modern idők...
[link]Lancia Delta III eladó!
-
F-ECT$
titán
Érdekes volt ez az első nap:
-a CIN bírói segítése
-a rohadt sok közeli FG a CIN meccsen
-az iszonyat sima Bills győzelem
-az első Bills TD
-az összes drive-ból TD szerzés (még 40-10-es vezetésnél is)
-az utolsó Bills TD elkapója
-és persze gz annak, aki be merte vállalni a 46+ pontos boldotVajon a Bills ellőtte az összes puskaporát?
Dive ever, work never.
-
rlazol
veterán
Fúú, hát örülök, hogy nem maradtam fen megnézni a meccset... 14-0ig követtem neten, örülök, hogy nem görvsdöltem rá. Sajnos épp olyan simán, mint azt vártam, illetve sokkal-sokkal simább. A Bills minden támadásából TD lett, ez fantasztikus, főleg, mert elvileg a NE erőssége a védelem volt. Sebaj, majd jövőre
Csak most nem tudom, kinek drukkoljak idénAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
F-ECT$
titán
Na lássuk!
Dive ever, work never.
-
OgreImre
senior tag
válasz rlazol #23872 üzenetére
nekem a tavalyi első(?) playoff meccs első Steelers play-e jut eszembe...nem hittem a szememnek.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
NB2
aktív tag
válasz *Mukeey* #23874 üzenetére
1. Mihez képest? Jó az elmúlt 2 év KC-je ennél jobb volt, de az utolsó 10 meccsen toltak egy 9-1-et, egyértelműen az AFC legkiegyensúlyozottabb csapata volt, látszott rajtuk a fejlődés
2. A Steelers egy normális irányítóért kiállt. Én eddig akárhány meccsüket láttam, kínszenvedés volt az O-t nézni, a védelem az pöpec, de én úgy vagyok vele, hogy a mai NFL-ben a védelem nagyon ritkán elég
3. EZ viszont igaz, fürtöskét 5x beleverik a földbe, ad 2 picksix-et, aztán máris piszok nehéz dolga lesz a KC-nek. De ha ezek nincsenek, nálam ez tükörsima KC győzelem (sajnos). -
rlazol
veterán
Napo óta ezt látom:
Eszembe jut, amikor a NE szurkolók posztoltak ilyet, még óriásplakát is volt: ”Rey Lewis retirement party” néven az AFC döntő előtt.
Az egyik legfájóbb Playoff vereség (és Ravens SB győzelem) lett belőle.
Nagyon lebecsüli mindenki (én is) a Steelerst, nem fog-e visszaütni?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Carvus
senior tag
válasz darvinya #23866 üzenetére
Tavaly se volt már sajnos TV-ben HFL, Szövetség Youtube-ra csinált úgynevezett HFL TV-t és adta élőben a meccseket, egész korrekt minőségben interjúkkal, nyilván ez elmaradt a megszokott DIGI-stől. Idén se lesz szerintem másképp, de hivatalos infót még nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
divi#2208
-
darvinya
titán
Nem folyok bele igazolás, kirugásokba, de már most kezd hiányozni az NFL meccsek.
Marad egyetemi foci, bár az nem ugyanaz.Viszont HFL meccs jogait ki veszi át?
Vagy már többet nem lesz HFL mérközés a Tv-ben?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
berek21
őstag
A Texans is kirúgta az edzőjét. Alakul ez. Lassan már riazol is befér valahová.
Lancia Delta III eladó!
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #23861 üzenetére
Watsont olvastam
Wilson megérhet egy közepes draft picket, de többet nem, nagyon nagy kérdés, hogy 33 évesen meg tud-e újulni egy új csapatban. Én sose tartottam olyan nagyra, mint a többség, és semmit nem fejlődött az elmúlt években. Vannak MVP időszakai, de aztán mindig elfogy, lassan szabadul a labdától, és már nem olyan fürge, mint volt. A szerződése botrány, 22-ben 37, aztán 40 millió a cap-hit, hatalmas halott pénz mellett. És Wilsonnak is van no-trade záradéka, amit biztosan nem hagy el a Giants kedvéért.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
*Mukeey*
addikt
válasz rlazol #23860 üzenetére
Pont ezért is emeltem ki Wilsont. Még van benne jòpár év, el tudnám képzelni, hogy vele gondolnák az újjáépítést.
Persze ezek mind sci-fik, valszeg senki nem fog jönni qb posztra, drafton máris a falba vár mindenki pickeket. Center és OT/OG mindenképp kell, de WR és TE (Engram wtf ) is need.
Hát, lesz dolga az új stábnak azt hiszem🤣iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #23859 üzenetére
Watson esetében ki kéne várni a jogi ügyeit.
És olyan cap-hitet hoz magával (40M+/év) amit nem ért meg, főleg egy draft pick mellett, + amit a Giants nem igen engedhet meg magának. Mondjuk egyik csapat se, amelyik bármit is akar nyerni, de az más lapra tartozik.
Watson esetében azt tudom elképzelni, hogy valaki KAP draft tőkét, hogy átvegye a szerződését és a bajos ügyeit. Viszont mivel NO-TRADE záradék van a szerződésében, csak oda cserélhetik, ahova jóvá hagyja, kétlem, hogy pont a Giantsbe akarna menni.Rodgers a szerződése miatt jobbára elcserélhetetlen, illetve szerintem bevágná a hisztit és visszavonulna, ha a NYG-be kéne mennie.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
A Zéé
Topikgazda
Tippjáték WildCard kör
Idén kimarad a teljes PO-ra vonatkozó bold kérdéssor, mert nincs semmi időm kimazsolázni olyan kérdéseket, amiket érdemes lehetne berakni.
Just a simple Lineman...
-
rlazol
veterán
Nincs olyan rookie, aki megér 2 első kört. Minden draft osztály fele kuka, és megbecsülhetetlen, melyik fele lesz az.
Pl 1998-ban azt mondták, mindegy, hogy a Colts kit visz el elsőre, Manning és Leaf is biztos befutó és HoF. Ugyanezt mondták RGIII és Andrew Luck viszonylatában, aztán mégis bust lett az egyik. De bármelyik draftot nézed ugyanez a helyzet.Szerintem eleve rossz lépés lenne most a Giantstől QB-ra rámenni. Mire mennének vele? Nincs fal, nincsenek playmakerek, nincs védelem. Előbb fel kell építeni egy csapatot. Ha van egy működő rendszer, jók a playhívások, jó a fal akkor egy közepesnek kinéző QB-val is lehet nyerni szépen, lásd Tom Brady (pályája elején) vagy épp Mac Jones.
Ha ez nincs, akkor viszont senki nem tud csodát tenni, pl mire ment a MIA Tua-val vagy a JAGS Lawrence-vel?Szerintem Jones sérülése isteni csoda. Így nem kell kifizetni neki az 5. éves opciót, se kötni egy nagy szerződést, de egyben elküldeni se kell egyből. Ugyanis Jonest se lehet tisztességesen értékelni, amíg nincs körülötte rendes edző és csapat. Ez egy óriási lehetőség, hogy a NYG adjon neki egy 2-3 éves ”prove it” szerződést, évi 10-12M-ért, úgy, hogy akár jövőre is fájdalommentesen el lehessen küldeni.
Kapjon egy kis türelmet, egy új, normális stábot, pár játékszert és meglátjuk, úgy mit tud. Ha beválik örülünk, ha nem, akkor 2-3 év múlva már egy újraépített, fiatal D, egy működő OL mögé keresnek QBt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #23851 üzenetére
Kérdés, van-e olyan qb, akit érdemes lesz húzni. Annyira nem követem az egyetemi bajnokságot.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
callmeakos
veterán
válasz f4lcon #23847 üzenetére
Az a napnál is világosabb, hogy a franchise romokban van, és javulás nem egyről e kettőre fog megtörténni. Viszont bármi féle változáshoz ez kellett. Minimum.
#23848*Mukeey*
Jogos, de mégis ki az az irányító, aki megérne két első kört? Szerintem még Watson se ér annyit. Drafton rá kell menni a QB-ra. Ennyi.All→M8
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #23846 üzenetére
Most nem hogy nulláròl, de minuszbòl kell felépíteni valamit. Nincs pénz a sapka alatt, rossz szerződések hegyekben, hulladék roster. Ide varázslò kell, nem GM🤣
De bízzunk benne, hogy elindul legalább valami. Drafton lehet egyből kozmetikázni, esetleg a két első kört cserélni egy jò QB-re💁♂️iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
addikt
válasz callmeakos #23846 üzenetére
a probléma ott van, hogy Gettleman összeszedte a liga egyik legrosszabb rosterét, így sem az edzői, sem a GM állás nem annyira vonzó
a Jags-nál leglább van franchise QB meg cap space“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
callmeakos
veterán
válasz *Mukeey* #23844 üzenetére
Van még remény akkor
Egy lyukas garast nem adtam volna arra, hogy elszánják magukat erre a tulajok.
Akkor jelenleg kerestetik egy HC, OC és egy GM is. Ez már kinéz egy rendes rebulidnek. És akkor szerintem már a QB-ra is rámennék a Drafton, mert Jones nem nagyon akar bejönni. Pláne hogy állítólag olyan súlyos a nyaksérülése hogy csak preseason előtt engedik csak kontaktos edzésre engedni, ami szezonkezdés előtt mint egy szarnak egy pofon. És neki is lejár a 4 éves futása a kövi szezon végén.Surranó pályán megérkezik Flores?
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #23835 üzenetére
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
válasz ggeleven #23838 üzenetére
Állítólag a tulaj rá akar menni Jim Harbaugh-ra, aki erősen jelezte, hogy visszatérne az NFLbe és ezért áldozta be Flores-t. De ez csak pletyka.
Viszont Flores simán kapós lesz az álláspiacon, a MIA meg lehet hogy két szék között a padlóra esik.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
ggeleven
őstag
válasz rlazol #23833 üzenetére
Flores felett átsiklottam bocsika. Vagy volt valami ellentét a háttérben vagy az elvárások voltak irrelasian magasak és nem ugrotta meg vele a csapat. Egyébként szerintem se volt borzasztó a MIA, bár Tua nem hozza azt, amit előtte látott benne sokmindenki. Pláne nem egy Bills és Pats mellett volt ez rossz év. Na mindegy, sosem tudjuk meg...
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
callmeakos
veterán
válasz berek21 #23831 üzenetére
Nem látom hogy bárkinek is a feje hullott volna New Yorkból, szóval még nem mindenki lett kirúgvaMost látom, hogy igazándiból csak a papírforma jött be. Gettleman "visszavonul", Judge, viszont marad mint HC. Mert ugye megérdemli a bizalmat az elmúlt két év után.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
-
-
berek21
őstag
Mindenkit IS kirúgtak.
Bears - edző, GM
Broncos - edző
Dolphins - edző
Vikings - edző, GMLancia Delta III eladó!
-
KoVee84
senior tag
Nagyon remélem h Kingsburynek van vmi titkos stratégiája a playoffra, mert 1) otthon nem nagyon tudnak nyerni 2) az év eleji pass offenseből szinte rush offense lett 3) JJ kiesése óta a defense qwara visszaesett.
De idegenben kezdünk és ha minden jól megy, akkor JJ a rams elleni meccsre már visszatér. Dhop nélkül nyilván foghíjas az offense, de azért ott egy Green, Ertz, Kirk akikre nyugodtan lehet passzjátékot hívni.+1: idén ha nem néztem meg egy meccset, akkor azt mindig megnyerték, ez meg MNF, szóval tuti aludni fogok
-
Zanik
addikt
válasz darvinya #23823 üzenetére
Szerencsére én 17-0-nál elmentem aludni. Utólag jó döntés volt a vérnyomásom és az asszony nyugalma miatt. McVay hívásai sokszor megkérdőjelezhetőek, Stafford meg kurva sokat hiábzik mostanában. Simán benne van a pakliban, hogy kiszopat minket a Cards a jövő héten.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
ggeleven
őstag
Hú gyerekek micsoda forduló volt ez! Imádom ezt a sportot! Bár az, hogy ilyen rossz játékkal be tud jutni a Steelers a POba árnyalja a képet, de azért örülök neki na.
FK-ról másolva:
Szombatról vasárnapra
22:30: Las Vegas Raiders (5.) @ Cincinnati Bengals (4.)
02:15: New England Patriots (6.) @ Buffalo Bills (3.)Vasárnapról hétfőre
19:00: Philadelphia Eagles (7.) @ Tampa Bay Buccaneers (2.)
22:30: San Francisco 49ers (6.) @ Dallas Cowboys (3.)
02:15: Pittsburgh Steelers (7.) @ Kansas City Chiefs (2.)Hétfő éjjel
02:15: Arizona Cardinals (5.) @ Los Angeles Rams (4.)20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
callmeakos
veterán
válasz *Mukeey* #23824 üzenetére
Amikor a 3-13-1 mérlegű Lions szebb focit focit produkál egy NFC győztes Packers ellen mint a komplett Giants egész évben összesen, akkor azért az jelent valamit
Jó volna arra kelni holnap, hogy az éjjel az egész edzői bagázst menesztik a vérbe, de álmodni persze azért szabad
All→M8
-
*Mukeey*
addikt
Az idei szezon legszánalmasabb csapata a Giants.
Ilyen szintű sz.rt én még nem láttam, miòta NFL-t nézek😡iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
Mi van itt? McCourty eldob egy INT-et, aztán egy fake puntot megállítunk, de egy UNN. R. miatt 15 yard... Hű de frusztráló hibák
-
rlazol
veterán
Mac Jones első passza egy pick 6
0-14, jó kis kezdés.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz F-ECT$ #23813 üzenetére
A második félidőt nézem, az IND OL játéka nincs a helyén. Taylor se nagyon játszik jól, volt 1-2 jó futása, de nagyon sok az 0-1-2-3 yard, engedtek 6 sacket is. A negyedik negyed közepén van 194 yardjuk összesen.
A másik oldalon minden összejön, a Larence is nagyon jól játszik, igaz, nincs is nagyon nyomás rajta.szerk.: Most nézem, a TEN leadott 21 pont vezetést a HOU ellen és most szoros a vége.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
https://twitter.com/BobbySkinner_/status/1480254110733676546
2&11-re és 3&9-re is QB sneak-et hívni a saját 5 yardosodon, az menő, nem?
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
rlazol
veterán
válasz berek21 #23809 üzenetére
Megérne, de csak február másodikán lesz végleges. A kép lehet akár valami utolsó rosta is, bizonyára benne van a pakliban, azt tudjuk, hogy a mindenféle farkasok (wolfes, Redwolfes stb) kiestek mert nem tudják teljesen magukévá tenni ezeket, túl sok más csapatnak van hasonló neve :/
Pedig tudi, hogy közben már valahol készül az új weblap, polók, sapkák stb...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
Szerintem ez nem jó ötlet.
Először is, mi jó származna belőle?
Nagyon bennfentes klub benyomását kelti és akár távol is tarthatja azokat, akik érdeklődnének a fórum iránt. Nameg vannak egy csomóan, akik csak olvasgatnak, ritkán írnak, így talán nem is tudnánk mindenkiét összeszedni. Aki meg olvas, úgyis gyorsan rájön...berek21 - ez honnan? Én is látom ezt is, meg ad admiral-t is, de konsrétan ezt a képet még nem láttam.
veron: félszemmel most kapcsolódtam be a 4. negyedbe. Nagyon meglep, hogy ennyire szoros! Mahomes még sose játszott Playoff meccset idegenben, ha itt kikapnak most, az is eljöhet.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
KC szenved a győzelemért.
Nemcsak Luck levitele a gond.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Veron
addikt
Valaki nézi a KC-DEN meccset? A KC Def végigasszitálta Lock TD-jét. Szép volt.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- PAX 2 vaporizer
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest