- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Tippjáték idén akkor nem lesz?
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
A Rams-nek most zsebbe kell nyúlnia, vagy lelépnek a sztárok. Kupp is kapott 4 évre 80millát. És akkor Beckhamet is vissza akarják igazolni, meg még van pár kérdőjel. Az NFL nagyon jòl ki van találva sztem ilyen szempontbòl, nehéz tartòsan a csúcson lenni. Ramsnek most be kell nulláznia magát, ha idén is versenyben akar maradni.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Csak nézek, hogy idén micsoda őrület van a piacon
Browns beteg, ezzel kinullázták magukat most teljesen. Watson problémás, biztos, hogy lesz vele még valami. Clevelandben sztem azt hiszik, hogy nekik is csak egy jó qb hiányzik a sb-hoz, mint a Ramsnek. Ezért odaadták a jövőjüket. Kiváncsian várjuk mi lesz ebből....iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Brady eszméletlen volt. Nagyon szerencsések vagyunk szerintem, hogy ezt a karriert élőben végignézhettük. Nem tudom elképzelni, hogy ezt az állandòságot bárki hozni tudná valaha is.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
A Bengals honnan jött vissza? Ez volt az a meccs, amikor félidőben majdnem elmentem aludni, gondoltam ott hatalmas kitömés lesz. Hogy innen nyerni tudtak, az szerintem még a Pats-Falcons comebackhez is hasonlò.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Brady az most érdekes lesz.
Kicsit úgy látom, hogy fejben elfáradt a szezon után. Csalòdás lehet neki, mert idén is minden adott volt. Ezt a keretet is nehéz lesz most már egyben tartani (pontosan nem tudom mennyi pénz van a sapka alatt, de úgy gondolom idén is nagy mutatvány volt már, hogy mindenki maradni tudott). Gronk is időt kért, azt nyilatkozta, hogy ha ma kellene választ adnia, akkor visszavonulna.Ami bizakodásra ad okot, az az, hogy idén bomba formában játszott, talán élete egyik legjobbjában. És azt tudja, hogy jövőre is hozná kb ugyan ezt, nem érződik még mindig a kora. Én am el tudom most már képzelni, hogy ő 48-50évesen is tudna kezdő QB szinten lenni.
Bizonyítania semmit nem kell már rég, nem is azért játszhat már évek óta, ez nem befolyásolò tényező.
Pénz szintén, max minimális motiváciòt jelenthet.
Nagyon fontos lesz az offseason mozgások meg a draft. Ha jò csapatot tudnak köré rakni, akkor lehet nekimegy még egy utolsò szezonnak.
Most azt gondolom, 70-30, hogy visszavonul.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz F-ECT$ #23900 üzenetére
Persze hogy esélyesek. De azért idén van legalább még 3 csapat, akik ugyan ilyen jòk.
Nálam most így néz ki az erősorrend:
TB/KC/GB kb ugyan olyan erőt képvisel, sztem valamelyik fogja nyerni a SB-t, utánuk szorosan a Bills/Titans, majd a Rams/Atl, Bengals és 49ers kicsit lemaradva.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz rlazol #23860 üzenetére
Pont ezért is emeltem ki Wilsont. Még van benne jòpár év, el tudnám képzelni, hogy vele gondolnák az újjáépítést.
Persze ezek mind sci-fik, valszeg senki nem fog jönni qb posztra, drafton máris a falba vár mindenki pickeket. Center és OT/OG mindenképp kell, de WR és TE (Engram wtf ) is need.
Hát, lesz dolga az új stábnak azt hiszem🤣iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #23851 üzenetére
Kérdés, van-e olyan qb, akit érdemes lesz húzni. Annyira nem követem az egyetemi bajnokságot.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #23846 üzenetére
Most nem hogy nulláròl, de minuszbòl kell felépíteni valamit. Nincs pénz a sapka alatt, rossz szerződések hegyekben, hulladék roster. Ide varázslò kell, nem GM🤣
De bízzunk benne, hogy elindul legalább valami. Drafton lehet egyből kozmetikázni, esetleg a két első kört cserélni egy jò QB-re💁♂️iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #23835 üzenetére
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Az idei szezon legszánalmasabb csapata a Giants.
Ilyen szintű sz.rt én még nem láttam, miòta NFL-t nézek😡iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz rlazol #23770 üzenetére
Fizetési sapka nincs, helyette van fair play, nem költhetsz többet, mint amennyi bevételed van. Ha ezt megszeged, akkor szankcionálnak, pl. eltiltanak az igazolástòl pár évre. Ezért van most Messi a Psg-nél, mert lejárt a szerődése, de nem tudtak vele újat kötni, mert nem volt már keretük rá.
Szerződést meg csak úgy tudnak a játékosokkal bontani, ha kifizetik az egész lòvét, amit a szerződött időre kapna.
VAGY! Kölcsönadják más csapatnak, és megegyeznek, ki fizeti a fizetését, amig a szerződése él.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Ez a Mayfield egy kutyaütő. Nem csodálnám, ha drafton qb-t húzna a Browns...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Jò gyenge meccs eddig a Dallas-Chiefs. A Chiefs nem az igazi, szenvednek, a Dallas viszont sztem kipukkadt. Nekik érdemben ennyi volt a szezon. Idén is magukat lövik tökön ebben a csoportban, mint az nfc east.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz seredy #23511 üzenetére
Jackson ugyan ezt pròbálja hozni idén is. Vannak nagyon jò meccsei, meg mint pl a tegnapi delfines bulija🤣
Ravens kiszámíthatatlan. Bárkit megverhetnek, de bárkitől ki is kaphatnak.
Tampa meccsei élvezetesek, akkor a Cardinals is nagyon jò, őket érdemes nézni ha adják.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz seredy #23505 üzenetére
Tom Brady 44 évesen élete szezonját futja, közelít Manning 55 TD-s szezonjához.
A Rams all-int nyomott, szezon közben elvitték Von Millert és OBJ-t. Érdemes figyelni, mit hoznak ki ebből.
A Chiefs szenved, kérdés, bejutnak-e a PO-ba.
Cardinals szárnyal. Rájuk is érdemes figyelni.
AFC East esetleg érdekes csoport lesz a továbbjutás szempontjábòl, mind a 4 csapat elég jò.
Kb most ezek jutottak eszembe hirtelen.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz f4lcon #23477 üzenetére
Persze, még bármi lehet.
Ami talán fixen kijelenthető, hogy ezek a csapatok már lemaradnak a PO-ról:
Jets, Dolphins, Texans, Jaguars, az NFC East szupertriòja (NYG, Eagles, WTF), az NFC North-ot uralja a GB, szòval a Lions, Bears és Vikings, az NFC Westből pedig a Rams/Cardinals kiemelkedik, úgyh onnan a Seahawks és a 49ers már biztos nem jut be.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz rlazol #23448 üzenetére
Szerintem az a baj, hogy OBJ egyszerűen nem jò játékos már. A hajòs buli elvitte a karrierjét is🤣
Ami valòs gond is lehet nála, hogy amig a Giantsnél ő volt a WR1, a csapat egyik arca, addig itt most WR 3 (se). Egoja nem hiszem, hogy ezt elbírta.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz rlazol #23443 üzenetére
OBJ-t (ha kivágják, márpedig úgy néz ki...) viheti egy SB-ra hajtò csapat is, Rams vagy Bills , esetleg vissza NYG. Kansas-be én nem gondolnám. Talán NE még
Nekem a kedvenc játékosom volt, de utòbbi 3 szezonja finoman szòlva is gyatra volt. Sérülése után kérdéses, hogy milyen szintre tud visszajönni belőle.
Hogy egy kicsit védjem is: Mayfield nem kedveli, ez világosabb a napnál. Meccsenként kb 3-5 passz megy felé, abbòl is rengeteg a rossz passz vagy necces passz utáni drop. A Browns rendszere sem kedvez neki, passzjáték inkább Landry-re vagy valamelyik TE-re korlátozòdik. Nagyon ritka, ha Mayfield nagy játékra szánja el magát, márpedig ez Beckham igazi terepe.
Szerintem mindenképp váltania kellett volna a szezon végén, úgyhogy ez még jòl is jöhet neki. A Browns nagyjábòl kiszállt idén a SB álombòl.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
-
*Mukeey*
addikt
Von Millerrel all-int nyomott a Rams?
Azért most már eléggé komolyan kell őket venni sztem. Az a védelem Donalddal, Von Millerrel nem tréfa🤣
Mellé a támadòsor is nagyon jò, Stafford simán top 10 QB.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Annyira jò ez a Tampa idén, hogy ezt csak ők veszíthetik el.
Szerk: mármint a szezont, nem a mai meccset[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Most ez a trend. Bárkit el lehet kaszálni a rasszizmus vádjával pillanatok alatt. A feketék most annyira benne vannak a dologban Amerikában, hogy ha valaha is akárcsak gondoltál az N betűs szòra, akkor élve elégetnek.
A rasszizmus rossz dolog, magam nem is értem. Külföldön dolgozok, sokkal kevesebb a fehér ismerősöm kinnt szinte, ugyh rasszistaként nem lennék sokáig ott🤣
De ez már olyan szinten esett át a lò másik oldalára az amcsiknál, hogy belőlem konkrétan ellenszenvet vált ki ez az egész. Persze Gruden is egy f.sz volt, minek irogat ilyet email-ben. Neki amúgyis voltak hülye húzásai bőven, rászolgált, hogy kikerüljön a ligábòl.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
-
*Mukeey*
addikt
Voltak azért eredmények ma. Elég csak a Giants vagy a Jets...
Fennmaradtam, hogy belenézzek Brady NE meccsébe.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
-
*Mukeey*
addikt
Mai nap legdurvábbja az Zach Wilson. Szerencsétlen srácot miért hagyták fennt a 2.félidőben
Ilyenkor van az, hogy a scoutok mit láttak a srácban, hogy 1/2-es lett? Én nem emlékszem ilyen rossz teljesítményre még senkitől az utolsò ~10 évben.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Hiba volt, hogy a félidő elött nem szerzett pontokat a Browns. Ezzel fel fog jönni a KC.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Fu de jol kezd a Browns.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Szòljatok utalom a zs-t ha megvan a buli😎
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz F-ECT$ #23091 üzenetére
Megerősítem, be lehet lépni már. Aktiválod a fennt leírt menüpontban és egyből megy.
Amúgy meg tök gáznak érzem, hogy 2021-ben úgy kell vadászni egy Arena4-re. Horizongo-ból kivették, streameken csak a legnagyobb csomagban van bennt. Miért fizetnék havi ~5000ft-ot, hogy egy csatornám legyen, amit heti kb 3-4 òrát fogok nézni...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz igorguzmov #23076 üzenetére
Fu nagyon köszi! Sikerült! Van is Arena4 egyből.
Azért ez erős, hogy a voda ügyfélszolgálatánál nem tudtak segiteni, te meg egyből megoldottad. Ki a fene gondolta volna, hogy aktiválni kell.
Mégegyszer thxxx, kezdődhet a szezon!!!!
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Természetesen én is benne vagyok idén is🤗
Előszezon nálam mindig érdektelen, semmi nem derül ki általában. Még csak egy kb kép sem, mert élesben annyira más szisztémát és más játékosokkal fognak játszani.
Kérdésem is van! Arena4 kéne nekem, valami appos előfizu formájában. Mi a legolcsòbb lehetőség szerintetek?
Hüle Horizongo-bòl kikerült, én meg azon tvzek. Szal kéne valami olyan, ami olcsò és szezon végén simán lemondom.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz rlazol #23047 üzenetére
Titkon minimum főcsop döntőbe várom a Brownst. Náluk talán Mayfield a kérdőjel még mindig. Nem érzem benne az extrát valahogy. A csapat körülötte viszont elég bomba idén is, sőt, Clowneyval most két 1/1es riogatja az ellenfelet. Azért ilyet is ritkán látni☺️
OBJ is úgy néz ki, hogy 100%-os.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Hogy egy kicsit legyen más is GB-en kívül...
Ti kitől vagy melyik csapattòl vártok idén kiemelkedő szezont?
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Rodgers végül maradt, és visszaigazolták Cobb-ot, állítòlag AR kérésére. Lehet lesz még játékosmozgás Green Bayben. Én most azt mondom, hogy all-int fognak mondani. Hogy állnak a sapka alatt?
Szerk.: Közben megnéztem, kerek 5millájuk van Na abbòl nagy csodákra nem kell számítani.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz ggeleven #23013 üzenetére
Divat utálni a Dallast, mert ők a legértékesebb csapat a világon. 80as 90es években eléggé dominánsak voltak, azòta viszont csak szenvednek. Ez még több alapot ad a mémgyáraknak. Mondjuk én is utálom őket, ugye NYG fanként nem nehéz
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest