Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Hali, lenne pár kérdésem:
- Kir. game, csak elég elkeserítő hogy karakter generáláskor az egész játékra kihat hogy mit állítasz be. 13-as Varázslóm van, de nem raktam Karizmára, és 8-ason elég rossz. Van erre valami megoldás? Leglisan átszerkeszteni utólag, arányosan, pl. kevesebb erő, több karizma....Vagy kezdhetem elölről ha egy kimaxolt karatert szeretnék? (és legálisat, nem kell cheat)
- Írja hogy bölcsesség hat arra hogy mennyi lényt irányíthatsz. Na most ez pontosan mit takar? Hányas szint kéne? Mert egyenlőre van a segédem, egy Famulus ugye, meg lehet 1db idézett szörnyem. Akkor hogy is van ez?É van pár dolog amire sohegy sem tudok rájönni (mellék küldi):
- Oleff ad egy levelet, lemész a kriptába, kiveszed a cuccokat...és lehetne tovább kutakodni, de semmi.
- Többször is elhangzik hogy van valami nagy kincs, meg is van az Ősi kulcs, meg a különleges ősi ajtó a Nagy Temetőben, de nem tudok bemenni, mindent végigcsináltam már, de semmi.Szóval ezeket sehogy sem tudota felgöngyölíteni. Valaki? thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest