Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS notebook topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraven54
aktív tag
Üdv
Egy kis nosztalgia Dalakora megnyitotta kapuit ip:45.67.156.15:5122
Az uj Enhanced Edition kell és a 2.65CEP. -
Seat18
tag
Akit érdekel van egy eredeti Neverwinternights lemezem
Érdeklődni privibe 
-
gabranek
senior tag
sziasztok!
jó kihalt a topic, de talán valaki tud segíteni nekem:
merre találhatnék nem hivatalos küldetéseket a játékhoz magyarul? (elboldogulok valamennyire az angollal, de sokkal jobb lenne 1-2 küldetést magyarul lenyomni). régebben már szedtem le hozzá jópárat, de valamiért töröltem őket. valszeg a www.neverwinternights.hu oldalról valók lehettek, de ez már sajnos nem megy.előre is köszönöm az ötleteket

-
Jazz
veterán
És még egy:
Hogyan van ez a több kasztú kari TP levonás, konkrétan:
- Elf-el vagyok: "Amikor az kerül elbírálásra hog egy többkasztű karakter....akkor a Varázsló kasztja nem számít. Varázsló vagyok. És 14-es szinten akarok nyomni egyet a Kalandorra (hogy a rengeteg felhalmozott tul. pontjaimat elnyomhassam...).
Szóval nem értem pontosan most milyen hátránya lesz ennek. Kézikönyv angol, még magyarul se tiszta mi micsoda, valami -20% XP-ről mesélnek ott, de nem értem. Most ennek akkor lesz valamilyen hátránya? -
Jazz
veterán
Hali, lenne pár kérdésem:
- Kir. game, csak elég elkeserítő hogy karakter generáláskor az egész játékra kihat hogy mit állítasz be. 13-as Varázslóm van, de nem raktam Karizmára, és 8-ason elég rossz. Van erre valami megoldás? Leglisan átszerkeszteni utólag, arányosan, pl. kevesebb erő, több karizma....Vagy kezdhetem elölről ha egy kimaxolt karatert szeretnék? (és legálisat, nem kell cheat)
- Írja hogy bölcsesség hat arra hogy mennyi lényt irányíthatsz. Na most ez pontosan mit takar? Hányas szint kéne? Mert egyenlőre van a segédem, egy Famulus ugye, meg lehet 1db idézett szörnyem. Akkor hogy is van ez?É van pár dolog amire sohegy sem tudok rájönni (mellék küldi):
- Oleff ad egy levelet, lemész a kriptába, kiveszed a cuccokat...és lehetne tovább kutakodni, de semmi.
- Többször is elhangzik hogy van valami nagy kincs, meg is van az Ősi kulcs, meg a különleges ősi ajtó a Nagy Temetőben, de nem tudok bemenni, mindent végigcsináltam már, de semmi.Szóval ezeket sehogy sem tudota felgöngyölíteni. Valaki? thx!
-
Gerikefg
csendes tag
Lenne Egy ici pici kerdesem aki vegignyomta segitsen!!!!!!!
Na az van h az elso resz vegen az a Desther ficko elhuz a gyogyszerel na es utanna megyek asztan a masodik ajtonal lessz valami....... a senkihazi na es ha kiszabaditom akkor kesobb lessz vele valami gondom? Nagyon fontos lenne!!!!!1

-
Gerikefg
csendes tag
Nem megy ugy se

-
Gerikefg
csendes tag
Na feltettem a jatekot es amikor elindul minden reklam utan es a video utan csak az eger latszik semmi mas csak az eger

-
Gerikefg
csendes tag
Ezt a jatekot lehet online nyomatni csak ugy kerdezem mert megakarom venni

-
gregorik
senior tag
valaki légyszi adja el a NWN1-es SOU-t és HOTU-t eredetiben!... úgyse nyomultok már az 1-gyel, én meg irreális összeget is hajlandó vagyok áldozni értük
. -
Qru
MODERÁTOR
NWN 2-nek nincs topikja

mod: megtaláltam.
[Szerkesztve] -
jórég volt aktív a fórum

ha letöltöm és felrakom a legujjabb pecset, frissítést akkor a mentéseken kívül a magyarítás is megmarad? vagy ujra felkellene rakni a magyarítást? help, mert nemakarom addig piszkálni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hisense LCD és LED TV-k
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érdeklődni privibe

Na az van h az elso resz vegen az a Desther ficko elhuz a gyogyszerel na es utanna megyek asztan a masodik ajtonal lessz valami....... a senkihazi na es ha kiszabaditom akkor kesobb lessz vele valami gondom? Nagyon fontos lenne!!!!!1

, sou még 2 nap.