- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
Nagyon etikátlan, továbbá a fórum szabályzatával is ellentétes reklámtopikot nyitni.
Ezt most miért írod Dracula72-nek? Láttad az előzményeket a flottás topicban? Nem az ő ötlete volt a külön topic, hanem 4Grider kérte.
És miért lenne reklám topic? Akkor a Telekom, Telenor, Vodafone, DIGI és Blue Mobile is az? A Flottás topicról már nem is beszélve.... és te üzletkötő vagy aki a jutalékra hajt ...
Ez enyhén szólva is megalapozatlan vádaskodás.
Visszaolvastam Dracula72 hozzászálásait a flottás topicban. Pazo77 írt először a Netfone-ról, addig Dracula72 nem is tudott róla. A későbbi hozzászólásaiból az derül ki, hogy először tájékozatlan volt, érdeklődött, kérdezett, utánajárt, szerződött. Alig több mint 1 hete hordozta át a számát. Az kiérződik, hogy nagyon megörült ennek a lehetőségnek. Lelkesen propagálja is, de ebből azt a következtetést levonni, hogy rögtön üzletkötőnek is állt volna, az rosszindulatra vall. Ha ez igaz lenne, akkor minimum annyit írna többször is, hogy "részletekért keressetek priviben". Ilyet nem írt egyszer sem. Akkor? Mivel bizonyítod a vádaskodásodat?
Ezzel az erővel én is (és ő is) írhatnám, hogy te védsz valamilyen flottás érdeket.Ja, még valami. Én sem vagyok Netfone-nak se ügyfele, se üzletkötője, se semmije - még mielőtt ez is eszedbe jutna.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Megújult a PROHARDVER!
- NBA és kosárlabda topic
- Politika
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest