Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFT2
junior tag
Szia, jose999 jól válaszolt, biztosan nem lesz kaució sem az esetedben. Mivel nincs hűségidő, teljes szabadság van, módosíthatsz, és persze bármikor el is mehetsz tőlünk, de erre az eshetőségre nem számítunk
A lefedettség pontosan azonos a Telekom-mal, mivel a hálózatot tőlük béreljük. Várunk, csatlakozz hozzánk, add le kérlek megrendelésedet a weboldalunkon. -
jose999
senior tag
Szia!
-Belépési díj nincs. (A kártyát futárral küldik, azt fizeted (1350 Ft) kaució más kérdés, ELVILEG ha előfizetéses számot hozol át, vagy bankszámla + közüzemi van, NINCS. Azért elvileg, mert nekem csak bankszámla kivonat volt, nem előfizetéses számot hoztam, és egy fillért nem kértek)
-a szám a Te neveden lesz. A Tiéd. Ez nem flotta!
-Hűség csak díjcsomag/sim vásárlása esetén nincs. Ha készülék is kell, más tészta.Remélem segítettem. (ha hibáztam, javítsatok!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Alienware 17r4 olvass
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lefedettség pontosan azonos a Telekom-mal, mivel a hálózatot tőlük béreljük. Várunk, csatlakozz hozzánk, add le kérlek megrendelésedet a weboldalunkon.