- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Hyperion
üzenetére
Az Okja pár hónapja kapott egy trailert, az atomjól nézett ki. Még nem tudtam megnézni a filmet sajnos, de elég jó kritikákat kap, Rotten Tomatoes-on 84-89%-on oszlik el. Na majd valamikor megnézem... az már biztos hogy pozitívan állok hozzá.
Viszont felrakták most a Little Witch Academia első cour-ját is. Mondjuk érthetetlen hogy miért csak azt hiszen a második lezárásáig (amivel teljes lett az évad) vártak a megjelentetésével... de lényegtelen, fansubbal néztem még a téli szezonban (5 rész után hagytam abba hogy várjak a Netflixes kiadásra), most folytattam és még mindig szívmelengető.
A fordítás viszont elég gáz néhány helyen (pedig aztán csak rám ragadt életképtelenül kevés japánt tudok), de szerintem nem von le az élvezési értékből, ettől még mindig atomjó az egész, a Trigger nagyon eltalálta az egészet, tényleg a kis szerelemgyermekük ez a művecske. Ha valaki látta az OVA-t és a filmet (nem kötelező megnézni az élvezéséhez, elvégre Akko kezdésétől veszi fel a szálat a sori) csak ajánlani tudom, aki meg még nem, hát annak is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PayPal
- További aktív témák...
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A fordítás viszont elég gáz néhány helyen (pedig aztán csak rám ragadt életképtelenül kevés japánt tudok), de szerintem nem von le az élvezési értékből, ettől még mindig atomjó az egész, a Trigger nagyon eltalálta az egészet, tényleg a kis szerelemgyermekük ez a művecske. Ha valaki látta az OVA-t és a filmet (nem kötelező megnézni az élvezéséhez, elvégre Akko kezdésétől veszi fel a szálat a sori) csak ajánlani tudom, aki meg még nem, hát annak is.
l.skywalker
kmarci25