- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
toto0569
addikt
válasz kmarci25 #10695 üzenetére
Arra nem amatör,hogy feltörje,viszont ahhoz,hogy belépjen,készít magának saját profilt?
A négyből bármalyikbe betudott volna jelentkezni.
A hely adatok meg össze-vissz vannak.
Budapest,Békés megye, stb...
Pedig közöm nincs hozzá,de ezek is én voltam .
Gépről,melóhelyről... -
kmarci25
Topikgazda
válasz toto0569 #10691 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne, hogy az "ügyintéző" nem látja a jelszavadat. A google meg bármilyen ilyen szolgáltatás csak akkor értesít, ha tömeges probléma történik, egyéni feltörésről nem tudnak szólni, hogy is tudnának.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
toto0569
addikt
Pár napja kínlódtam a K and H-s kártyával...
Végül sikerült. Tegnap beléptem a Netflix oldalára és ott volt egy plussz emberke.
(Dr. Pápai István) Csak lestem...
Kiléptettem minden készüléket,kitöröltem a "nem oda valót",új jelszó és beléptem.
Nagyon remélem,hogy nem az ügyintéző adta ki másnak pár forintért a jelszavam...lehet,úgy gondolta ha a kártya beüzemeléséhez nem értek akkor ezt sem fogom tudni letiltani.
A Google nem szólt ,hogy az email fiókot feltörték.A jelszó meg elég bonyolult volt. -
Tigerclaw
nagyúr
Egy ajanlas: Maya and the three
Az egyik legjobb sorozat amit lattam, nem csak a Netflixen es nem csak a kategoriajaban. Mondjuk csak eredeti hanggal neztem, igy azzal tudom ajanlani. Lehet hogy jo a szinkron is, de arrol fogalmam sincs.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Qtyii
tag
válasz Nordik #10686 üzenetére
mindig előkerül .. de az előfizetések nagy részét buknák ... nem teszik meg ...nem is ellenőrizhető igazán (mi van ha a gyerek másik városba megy egyetemre... letiltanák... hülyeség)
nem lesz ilyen csak mindig megreklámozzák ... egyébként erről beszélni is főbűn itt ugyhogy ...[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Olvastam, hogy lehet bevezetik ne tudjanak akar ketten összeállni és együtt fizetni az előfizetést. Mármint nem egy háztartásban élők. Ez mennyire lehet valós? Tényleg várható?
-
newmoonlight
senior tag
válasz headhunter #10681 üzenetére
Igen, pont miatta töröltem a megnézendők közül a sorozatot. Elmondhatatlanul rühellem a fejét.
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
spileraaa
senior tag
a 8 es 12 euros dijcsomag kozt mi a kulonbseg?
es hany keszuleken lehet hasznalni maximum?
rokonok egymas kozt megoszthatjak?kozben megkaptam regisztracio kozben
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
headhunter
addikt
válasz newmoonlight #10678 üzenetére
Ebben is szerepel, ajánlott. [link]
"...A svéd Kristallen-díj nyertese Év legjobb drámája és a Legjobb színésznő (Hanna Ardéhn) kategóriában..."
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
Topikgazda
válasz newmoonlight #10678 üzenetére
Aktiválva van a
a topikban! Kérlek, hogy használd.SPOILER "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
newmoonlight
senior tag
Az "Új barát karácsonyra" c. (egészen kellemes) sorozatra visszatérve, egy csepp üröm az örömben, hogy
SPOILER KÖVETKEZIK!!!
a nagyon szimpatikus női főszereplő, a számtalan aspiráns közül, a legvégén pont ezta "19 éves", csimpánzfejű, unszimpatikus taknyot választja, arra szavakat nem találok. (Kísértetiesen emlékeztet a "Barátok közt"-ben hajdan Berényi Ákost alakító másik csimpánzra: [link] ). Hogy honnan a p..csából kukázták ezt?! Teljesen életszerűtlen olyanokat feltételeznünk róla, hogy
SPOILER KÖVETKEZIK!!!
pl. az átszexelt éjszaka után, a sokfogásos reggelihez kenyeret süt(!!!) a csajnak, később 100 szál vörös rózsát küld (anonim) bocsánatkérésként, egyetemre készül (a tekintete alapján max. szakmunkásképző), meg a barátja kórházi ágya mellett tölti az ünnepeket, stb-stb. Nonszensz.
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz peestike #10674 üzenetére
A GoT -nel nekem is egy komoly szunet kellett talan pont 1-2 evvad utan, mire folytatni tudtam. Egyszeruen ignoraltam az irok/rendezok brutalitasat, a negativ karakterekhez, az anti happyendes storyvezeteshez valo ragaszkodasat, meg hogy minden resszel egyre kevesebb szeretheto karakter marad a tortenetben.
A konyvet azota is el szeretnem olvasni, hogy lassam, az eredetit storyban mi van.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
peestike
senior tag
válasz (ex)Cat #10673 üzenetére
Szerintem ezek pont olyanok, hogy kinek mi jön be. Wheel of time tetszett, shadow and bone nem. Vaják mindkét évad jó volt. Trónok harcát 2 évad után feladtam, nagyon nem tetszett... Kinek a pap, kinek a papné... Walking dead is kimaradt pár évad, mert szerintem siralmas volt...
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
-
törölt tag
A Walking Deadek hogy szoktak érkezni Netflixre? Mikor várható a 11. évad?
-
Tigerclaw
nagyúr
A Shadow and Bone hosszabb tavon mennyire misztikus/fantasy? Az elso par resz nagyon bejott, de utanna atalakult valami kosztumos szappanoperava, es felretettem. Csak az a par resz olyan szar vagy ilyen marad vegig?
Mondjuk a Witcher se jott be teljesen a lassu tempo miatt, illetve annal problemasnak tartom, ami a jatekokban is az volt, vagyis hogy van egy komplex vilag, orszagokkal, regiokkal, frakciokkal, aztan nulla kontext nelkul startol az egesz, mintha hianyozna par evvad az elejerol, annyira erthetetlen a poltikai/haborus szal... pedig legalabb az ido feleben az van a fokuszban. A Witcherhez el kellene elobb olvasni valami konyvet hogy az ember kepbe keruljon?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
fant0mi
őstag
válasz headhunter #10665 üzenetére
A csaj amúgy nem egy hűhatopmodell, inkább olyan szomszédlány típus, de nekem nagyon bejön. Örülnék, ha ő lenne a szomszédlány.
A Nádai meg ehetne valamit, hogy legyen formája. -
toto0569
addikt
válasz F-ECT$ #10662 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Felhívtam őket és mondta a srác,hogy a bank tíltotta le a sok próbálkozás miatt.
Még 6 óra amíg újra megpróbálhatom.
A K and H kártyafelületén volt 3 pont a fizetésekkel kapcsolatban. A 3. pontban 200000ft limit helyett csak 1 ft szerepelt. Azt este már javítottam majd próbálkozok,ha nem akkor telefon a bankhoz.
Még 1x köszi -
newmoonlight
senior tag
-
toto0569
addikt
Sziasztok!
Nem tudom az új K and H mastercard-ot beregisztrálni a Netflixen.
Mindig azt írja,hogy hiba történt, próbáljam később.
Mi lehet a gond? -
ebayer
tag
Január 26-án érkezik A tettes (The sinner) 4. évada, 5 nappal előtte pedig az Ozark új részei. Legalább lesz mit nézni egy pár napig.
-
törölt tag
Ki lehet valahogy listáztatni az összes gyűjteményt vajon? Ha rákeresek, csak néhányat talál. De tök jó lenne ha az összeset meg lehetne nézni.
-
DJosef
őstag
Üdv!
Urak az normális,hogy ha a felirat színét átállítottam sárga színre az csak a TV-men (SONY XH90) jelenik meg sárga színnel? Tableten,Telefonon és Apple TV 4K média boxon is fehér maradt...
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
fant0mi
őstag
Új barát karácsonyra (12x30' norvég romkom)
Nem vagyok a stílus nagy kedvelője, de ez most nagyon tetszett. A végét kivéve szirupmentes, életszerű karakterek, jó humor, jó színészi játék.
Egy nap alatt ledaráltam. -
DonDragonka
őstag
válasz #42308056 #10636 üzenetére
Nem látszik amit írtam, vagy nem működik?Ennél egyszerűbben nem tudod megnézni... És ez univerzális, minden platformon működő felbontás teszt...Update: most látom, hogy de nézted és működik, sorry...
[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
válasz #42308056 #10631 üzenetére
Beírod a keresőbe, hogy Test Patterns
Ez egy teszt sorozat mindenféle felbontáshoz.
A 8. részt kiválasztod az a 4K 60fps, de a jobb felső sarokban az aktuális felbontást mutatja, elindítod és kiírja éppen milyen felbontáson fut...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
törölt tag
Hol tudom megnézni, hogy a tévémen HD-ban megy-e a streaming? Netcastos LG készülék, az appban nem találom azt a menüpontot mint ami telefonon van.
-
Alex91
félisten
válasz Rigormortiis #10629 üzenetére
Gondolom mert nem iPad-ed van…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Rigormortiis
veterán
Miért írja a tabomnál a lejátszási specifikációknál, hogy csak sd a maximum lejátszási felbontásom? Ugyanez mobilnál full hd. Mindkét eszköz alkalmas nagyobb felbontásra is, és fullos előfizetésem van.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
kaisers
aktív tag
Mi Box S-el aki esetleg nézi a Netflix-et, annak nem "akad" a hang?
Már cseréltem HDMI kábelt is. Csak a Netflix esetében rossz a hang minőség.
Mi lehet a gond? -
Sanyi.mTs
addikt
Meg tudnátok nézni, hogy TV-n (sztereó eszközön) a "Xico utazása" című mese 5.1-es magyar hanggal jól szól-e? Nálam csak a beszédek hallhatók, a háttérzaj és zene nem. Ha nem beszél senki, akkor néma csend van. Sima magyar hangot választva minden rendben hallatszik. Idáig nem volt ilyen tapasztalatom 5.1-es magyar hanggal.
-
golyós
addikt
Köszönöm!!
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Alex91
félisten
válasz golyós #10620 üzenetére
Ha a csomagban 2 keszulek van, akkor egyidoben 2 keszuleken mehet a stream. Az elofizetesben tobb profil is lehet, a csaladban mindenkinek kulon.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Kis értelmezési segítséget kérnék.
Jelenleg ismerős kódjával használjuk a Netflixet.
Gyerekek nagyon cseszegetnek vele, így előfizetnék rá, de ezt az egyszerre 2 vagy 4 készüléken nézhető dolgot nem látom tisztán.
Ez annyit jelent, hogy egyazon időben nézhető 2 tv-ről vagy annyit jelent, hogy 2 készüléken lehet regisztrálni, profilt csinálni?
Hárman néznénk, de nyilván nem egy időben, elég lenne a 2 készülékes csomag is?
Lehet csinálni 3 vagy 4 profilt is ebben a csomagban? A kicsinek csinálnék egy profilt ahol csak a neki való rajzfilmek, filmek jelennének meg, nekünk meg minden.
A nagylányok angolul kezelnék, néznék, mi meg magyarul.
Ebben az esetben kellene a nagy UHd csomag?Tudom ez csak FHD, de én nem látok egetverő különbséget az UHd mellett,
Köszi ( bocs a láma kérdésekért )
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz Joker88 #10614 üzenetére
Hát a pörgetés ennél a filmnél sem jó ötlet szerintem, de ha nem jön be a film, akkor nem jön be.
Egy kis meta poén az, hogy a pörgetés az egyik olyan pont, amit kifiguráz a film, ugyanis ami nem izgalmas, trendi, vicces manapság, az nem hoz elég nézőt és így nem kap kellő figyelmet, pedig kellene, ha komoly dologról van szó.
Az elnök szerintem Trumpról lett mintázva, direkt nem szimpatikus
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
-
F-ECT$
titán
válasz olajbogyo #10565 üzenetére
Mi nem tetszett benne?
Kíváncsian ültem le elé azok után, amit itt olvastam, illetve a tesóm is lehurrogta, de ezek után nekem pozitív csalódás volt. Még annyi előnyöm se volt, hogy a rendező korábbi filmjeit láttam volna - az állítólag segített volna felkészülni a stílusra. Nem tökéletes film persze, de egy jó 7/10-et megér nálam. Egy kis vágás (pl az egész Timothée Chalamet szál kivágása) persze segített volna rajta.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
szab13
aktív tag
válasz gubabela #10611 üzenetére
Nagyon köszönöm, úgy néz ki megoldódott.
Megjelentek a 5.1-es jelzések és a hang is.HDMI(ARC) -vel lett összekötve optika helyett, és minden hanggal kapcsolatos beállítást automatára állítottam. (erősítő, tv)
Valószínű érzékelte a netflix,hogy alkalmas a technika 5.1-re és megjelenítette az ikonokat is.
Köszönöm a segítséget mindenkinek
-
szab13
aktív tag
-
gubabela
senior tag
válasz szab13 #10605 üzenetére
Nem tudom, szerintem a hangra nincs megkötés csak a képre. Standardnál van hd, prémiumtól meg akár 4k. Nekem prémium van így
ezt nem tudom biztosan megmondani, de itt megy rendesen minden. A tv hdmi-n van összekötve az erősítővel. Ha elindítom a netflix appot, akkor az ismertetőnél írja álltalában a hangsávot is. Ha van atmos akkor azt biztosan.[ Szerkesztve ]
-
gubabela
senior tag
válasz szab13 #10603 üzenetére
Hol nézed? Tv appjában? Ott az audio alatt tudsz választani, hogy mit szeretnél. 5.1 nagyjából mindenhol elérhető eredeti hanggal. Magyar nyelvűből már kevesebb van. Az, hogy milyen, az csak a lejátszáskor derül ki. Nekem az erősítő kiírja, hogy milyen a hangsáv éppen. (dd, dd+, atmos...stb)
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
DD5.1-ben szeretném a filmeket nézni, de valamiért , még csak azt sem látom melyik tartalom rendelkezik ilyen hangsávval. (Standard csomagom van.)
Házimozi erősítő optikán van összekötve a TV-vel,Valakinek ötlet?
Köszönöm
-
hombre[EU]
veterán
nagyon jól mutatja be, hogy éppenséggel mi a baj velünk.
én nem látok abban semmi rosszat,hogy nem akarják elnyújtani az emberiség kihalását...addig kell elintézni míg nem jutunk ki a világūrbe... tudat alatt a hülyék tömegei csak jót akarnak az univerzumnak
egyébként érdekes volt...nem mondom,hogy a mūfajt kimaxolta, de okés próbálkozás volt.
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest