- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz TrollBalint #13600 üzenetére
Es ez kiemelten igaz a linux alapu kliensekre. Amig az Androidra van rendes fejlesztes, a firmwarebe csomagolt klienseknel jo ha van evente 1-2 frissites (amikor nagyon muszaj, pl. titkositasi kulcs csere vagy jelentos backend valtozasok okan).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
B.Ricsike
őstag
válasz TrollBalint #13590 üzenetére
Fél éves új Samsung Tv. 2024-es kiadás. Minden frissítés naprakész.
-
kkrisz91
kezdő
válasz TrollBalint #13351 üzenetére
Én úgy látom igen, ebbe az irányba megy a piac, ezek a streaming szolgáltatók a DD+ t erőltetik, vélhetően azért mert relatíve jó minőség átmegy kis sávszélességen, 3 éve reménykedek én is h nem kell erősítőt cserélnem ezért, de már régóta bosszant h pl egy star wars-t nemtok 5.1be nézni ami meg disney-s és szintén DD+ van csak rajta, most h a netflix is bedobta a sima DD-t a levesbe, már nincs tartalom lassan (csak ha blu-ray-t nézel) ami DD-t, DTS-t tud, a DTS már bőven elég lenne nekem, és akkor itt vagyok egy DD-s meg DTS képes erősítővel és rakhatom a múzeumba...
-
sztanozs
veterán
válasz TrollBalint #13351 üzenetére
Ha nem fejlesztenenenek, akkor nem kellene 5-10 evente kidobnod az amugy problemamentesen mukodo cuccaidat...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
hhgygy
senior tag
válasz TrollBalint #13254 üzenetére
Nem változtatott jelszót és nála sem megy a laptopon, az a vicc.
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
sztanozs
veterán
válasz TrollBalint #13223 üzenetére
Moonlighter (ios: iPhone 12, iPad Air 2)
-
modflow
veterán
válasz TrollBalint #12907 üzenetére
Nekem tetszett a látszólag normális.
De én teljesen abban a hitben voltam, hogy a végénaz lesz, hogy egy olyan személy lesz a gyilkos, aki eddig képbe se volt. Az meg hogy hát nem 100% hogy a lány a gyilkos, mert lehet a másik is és akkor kész vége, fel van mentve, élhet boldogan, amíg boldogtalan nem lesz..... hát elég lol.... [ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
válasz TrollBalint #12907 üzenetére
A Látszólag normális-tól mi is többet vártunk. Számunkra olyan egynek elmegy sorozat volt, nem igazán okozott "hú meg haa" érzést.
-
Meghivott
addikt
válasz TrollBalint #12875 üzenetére
7es széria, 4K UHD, most ennyit tudok
-
pn4hvq
senior tag
válasz TrollBalint #12860 üzenetére
Igen, szerintem sem jó megoldás, de mást nem találtam. Mert szerintem ezzel azt jelölöd, hogy mennyire releváns, neked való a tartalom, nem pedig, hogy mennyire tetszett a film, sorozat maga.
Én a nem érdekel-t csak azokra használom, amilyen stílusok nem érdekesek számomra (valóságshow, főzőcskéző, sport, stb). Ha egy megnézett (vagy félbehagyott) film/sorozat nem tetszett, akkor is egy ujjas tetsziket nyomok rá, mert az én logikámat követve ha sokat nem érdekeltként jelölnék, akkor a tartalmuk alapján nem ajánlana nekem dolgokat. -
zseko
veterán
válasz TrollBalint #12800 üzenetére
Tévénél nem lehet én akkor pc-n, böngészőből néztem, ott lehet alá tenni. Tévén szótárral nézem
HR24.hu
-
Pro Koryak
addikt
válasz TrollBalint #12797 üzenetére
Állítsd át angol nyelvre! Sokkal több találatot ad, amihez van akár magyar felirat is, sokat magyarra állítva nem dobna fel.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz TrollBalint #12793 üzenetére
Számít a felület nyelve, csak a második és harmadik rész kapott magyar feliratot, az első rész csak angol, így csak az angol felület alól érthető el. Én angol felülettel használom - már csak megszokásból is - és külső feliratot raktam alá, úgy néztem meg. Tavaly vagy tavalyelőtt néztem őket.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
modflow
veterán
válasz TrollBalint #12233 üzenetére
Mármint a 4x01-et?
Az első etap még nem is olyan jó, a második etap mintha szintet lépne picit, onnan lesz igazán jó, a 4x09 a csúcs, a befejező rész az kicsit visszaesett nálam. -
modflow
veterán
válasz TrollBalint #12221 üzenetére
Majd meglátod, szerintem nagyon jó lesz, nem véletlenül a 9. rész áll a legmagasabb pontszámon az imdb-n.
Én ma este megnézem az évadzárót. -
Pro Koryak
addikt
válasz TrollBalint #12147 üzenetére
Nálam szinte minden sorban dél-koreai filmek/sorozatok vannak, kivéve az újdonság/top 10/magyar top10.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz TrollBalint #12133 üzenetére
Jó sokáig ez nekem is így volt, hogy a Netflix a legjobb, mert amióta léteznek az előfizetőjük vagyok, úgy értem nem itt magyarországon, de úgy kb féléve, ez nálam fordult az apple felé...
És a prime és a disney is rendesen meglódultak...
Csak párat említek Apple fronton, amiken látszik, hogy kicseszettül nem sajnálták a pénzt és olyan forgatókönyvet írtak/írattak, ami megdöbbentő:
SEE
FOR ALL MANKIND
TEHRAN
INVASION
SERVANTNem akarok többet írni, mert regényt lehetne belőle. DE pl a Will Smith Emancipáció-ja valami brutális, az meg főleg, hogy igaz történet alapján készült, elejétől a végig nagyon izgalmas és kegyetlen film! Ahogy az OLEd topikban is írtam, a legjobb, ha saját kütyüvel van nézve, mert azon max sávszéllel küldi az Apple, ami 40-45 M között van és pl a SEE lemászik a képernyőről, főleg OLED tévén.
De, pl TV applikációval ez azonnal látható, hogy még a fele sincs. De még úgy is szebb, mint a némelyik Netflix Dolby Vision tartalom.[ Szerkesztve ]
-
Pro Koryak
addikt
válasz TrollBalint #12122 üzenetére
Van aki csak bólogat, szívja magába a nem tudást, van aki meg látja mi történik körülötte és szóvá teszi nemtetszését. Én az utóbbi
-
sunavlys
senior tag
válasz TrollBalint #11939 üzenetére
Tele van a netflix ezekkel a meleg dolgokkal
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
válasz TrollBalint #11899 üzenetére
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
kezo0
addikt
válasz TrollBalint #11931 üzenetére
Igen, ez valószínűleg összefügg Christina Applegate betegségével. Talán úgy érezték, nem lenne helyénvaló az a fajta fergeteges fekete humor, ami az első két évadot jellemezte. (Ugye Christina producerként is jegyzi a sorozatot.)
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Kiskutya
veterán
válasz TrollBalint #11890 üzenetére
Én bealudtam a 2. részen de azóta sem érzem hogy folytatnom kellene. Az első tetszett nekem is! (Tőrbe Ejtve)
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
ebayer
tag
válasz TrollBalint #11881 üzenetére
Szerintem nyugodtan nézd meg. Sajnos csak most kezdett volna igazán kibontakozni a sorozat, de elképzelhető, hogy majd egy másik platformra elkészítik a maradék két évadot. Nekem tetszett. Főleg a hangulat és a látvány (elsősorban annak tudatában, hogy ez az alkotás bizony nem Hollywoodban készült). Érdekessége a szériának, hogy a főszereplők mind más nemzetiségűek és saját anyanyelvükön vették fel a filmet.
-
Mrdevil
addikt
válasz TrollBalint #11881 üzenetére
Én nem sajnálom az 1899-et, csak azt sajnálom, hogy végig szenvedtük ezek szerint feleslegesen. A dark első évadai sokkal jobbak. Gyenge alkotás nagyon.....
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Floyd80
addikt
válasz TrollBalint #11784 üzenetére
Ja hogy még lehet season 2. Igazából az utolsó rész
abszurd konyhai jelenetében ütközött ki, hogy nem tudják a készítők mit is akarnak. A paptól amúgy a Broadchurch nekünk nagyon bejött anno, ezért is kezdtünk bele ebbe, Netflixen lehet már nincs fent.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Mrdevil
addikt
válasz TrollBalint #11780 üzenetére
Hát az a warrior nun is egy gyenge muzsika sajnos.
-
Pro Koryak
addikt
válasz TrollBalint #11780 üzenetére
2 évad alatt valószínű sokkal több minden történik mint 1 évad alatt. Főleg egy összetett krimi terén.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz TrollBalint #11770 üzenetére
Nem gond, ha más streaming szolgáltatóról is szó van érintőlegesen, de azok a hsz-ek kerüljenek OFF-ba. Köszönöm!
Egyébként szerintem a Fehér Lótusz az utóbbi idők egyik legjobbja. Legalábbis az első évad biztosan, a második meg épp egy hete kezdődött el.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Pro Koryak
addikt
válasz TrollBalint #11766 üzenetére
Nem véletlenül! Én sem emlékeztem, de közben vannak a korábbi részekből emlékeztetők, így már sok minden beugrott. Az első 2 évadban annyi minden történik, persze elfelejti az ember + azóta gondolom néztél már ezer más filmet, sorozatot...stb.
-
Mrdevil
addikt
válasz TrollBalint #11766 üzenetére
Mi a Barbárokkal vagyunk így. Elkezdtük, megnéztük az elején a emlékeztetőt, de semmi. Fogalmam sincs mi volt az első évadban, biztos azért, mert annyira jó volt.
-
persil
nagyúr
válasz TrollBalint #11573 üzenetére
Ertem, koszi!
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
darvinya
titán
válasz TrollBalint #7392 üzenetére
Kösz, arra is ránézek.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Chris0321
addikt
válasz TrollBalint #7342 üzenetére
Köszönöm.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz TrollBalint #7342 üzenetére
Nem látja értelem szerűen. Ez kb. az app ofline módjához az adat mentés.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest