Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
#95712068 #13397 üzenetére
Háztartásra van korlátozva. Ha a "fő"háztartás nálatok van megadva (általában tv egyedi azonosítójához köti), akkor más ip-vel és ottani tv-vel nyöszörögni fog. Másik ip és telefon, tablet, egyéb eszköz, ami nem tv működHET ott is probléma nélkül.
A biztos (és hivatalos) megoldás a vendégfiók (ha jól rémlik, mostanában emelik/emelték a 990Ft-os árat :/ ). -
törölt tag
Sziasztok!
Két külön háztartásban lehet egy előfizetést használni?
Például előfizetnék prémium szolgáltatásra, akkor városon belül tudná használni nagybátyám?
Vagy külön ip cím miatt még fizetni kellene havonta 990 forintot a "vendégfelhasználói hely"ért?Szóval mire van pontosan korlátozva az előfizetés? Ip cím? Háztartás, család, stb?
HBO esetén nem volt probléma, hogy a szüleimmel megosztottam az előfizetést, külön rákérdeztem mail-ben, hogy mennyire problémás a 3 eltérő ip cím (elvált ősök + én).Nagybátyám "szenved", amiért nem lehet reklámblokkolóval nézni a híres-hírhedt filmnézős oldalakat. Mivel nekem kell mindig rendbe rakni a gépet, így kifejezetten örülök, hogy mellőzi a legnagyobb vírusforrást. Úgyhogy próbálnám legalitás útjára terelni a nagybácsit, viszont én is kipróbálnám a szolgáltatást
hbomax mellett.
Nekem bőven megérné a standard és a prémium közötti különbséget kicsengetni, úgyhogy én abban gondolkoznék, viszont neki csak fullhd tv-je van, így a 4K nem lényeg számára.
Ausztriában élünk egy városban.A válaszokat előre is köszönöm
-
Hali,
A Kaos sorozat miért néz ki műanyagnak a többihez képest, pl. Union?
Köszi, -
Sziasztok!
FHD TV-n lehet HDR vagy az csak a 4K felbontással együttt van?
-
zzola
titán
válasz
bajnokpityu #13392 üzenetére
Valamennyi van, mondjuk 1-2 euro. Ezért érdemes több hónapra feltölteni előre az egyenleget, így mondjuk havi lebontásban a középső csomag 4e helyett lesz ~2700.
-
zzola
titán
válasz
bajnokpityu #13390 üzenetére
229,99 TRY a középső csomag, ki lehet számolni a díjat...
-
kkrisz91
kezdő
válasz
spiky03 #13382 üzenetére
Én meg csak a netflix miatt használtam az edge-t, szóval mostmár nem kell, chrome-on minden jó nekem, stream-et én csak a netflixet használom, és közben összeállt a teljes kép a hang ügyben is, az van, hogy a win beállításokban állítani kell h stereo vagy 5.1 hangot szeretnél, (közben én is állítottam de már a sok állítgatás között ezt elfelejtettem) és ez alapján vagy stereo pcm-et vagy többcsatornás pcm-et kap az erősítő, ha stereo-t kap akkor a saját dekódolásait tudja használni, pl egy mp3 stereo zenét akarok hallgatni, pro logic 5.1-ben, stereo pcm-be kapja meg dekódolja dolby pro logicra ha rá állítom az erősítőt, viszont ha többcsatornás pcm-et kap azzal nem tud mit csinálni, az összes saját dekódolási funkciója ilyenkor inaktív, de a netflix meg a chrome-ból csak így jön, több csatornás pcm 5.1, semmi dolby vagy dts tömörítés, ezért nem írt ki semmit az erősítő, a böngésző első használatakor kiírja h pcm, és onnantól semmit, meg is kavart ezzel is. Ha meg egy youtube zenét akarok hallgatni pro logicba akkor meg vissza kell állítanom stereo pcm-re a kimenő jelet, így viszont nem lesz 5.1 a netflix, ergo kapcsolgathatom a hangszóró beállításokat, nem optimális, de legalább értem teljesen mostmár mi folyik.
-
l.skywalker
Topikgazda
A VPN említése
- amennyiben a rendszer regionális korlátozottságának
kijátszásával kapcsolatban kerül szóba -
TILOS! -
zzola
titán
válasz
Imi1981 #13383 üzenetére
Persze, minden magyar, menü, filmek, feliratok, mintha HUN fiók lenne. 119,99 TL a havidíj az SD csomagra ~1320- forint, persze meg kell venni a feltöltőt pici plusz pénzért, 1500-1700/hó így az ár kb., de az attól is függ, mekkora feltöltőt veszel, értelemszerűen minél nagyobbat, annál ritkábban kell megfizetned a felárat és annál olcsóbbra jön ki egy havi díj.
-
zzola
titán
válasz
Matrox1995 #13375 üzenetére
Nekem török fiókom van, ott már korábban jelezték az emelést, de így is jóval a magyar ár alatt van...
-
kkrisz91
kezdő
válasz
spiky03 #13378 üzenetére
Bevan, rájöttem a gondra, és közben találtam mégegy bővítményt boom 3d a neve, chrome alá feltelepítettem és 2 opció van 1080p és 5.1 bepipa vagy kipipa, működik, bár a képet hadjuk, vagy jön az 1080p vagy nem, de végre van 5.1, a monkey+script is működik chrome alatt ugyanígy, kép ott is hol jó hol nem, csak azt furcsáltam, hogy semmit nem ír ki az erősítő, megkapja a jelet de nem dekódol semmit,nem írja ki ahogy szokta h DD+, DTS stb.. azt Dolby pro logicon volt a dekódolás (valami stereot hallgattam korábban dolbyba), azt amúgy ha kap egy dolby vagy dts jelet automatikusan jelzi és írja h most pl dts-be kódolok, de a netflixnél nem szólt semmit, most visszaállítottam h a bejövő jelhez ne nyúljon hozzá, és 5.1be szól a netflix úgy h semmit nem ír ki az erősítő, furcsa volt először.
-
Matrox1995
tag
válasz
karl_fischer #13376 üzenetére
Igen, nekem ma érkezett a mail, és ma van vonta a havidíjat is.
Úgy látszik, ezt megvárva tájékoztatnak mindenkit, hogy a következőt emelik. -
spiky03
veterán
válasz
kkrisz91 #13377 üzenetére
PCn be van állítva az 5.1-es beállítás a hangoknál?
Mert nekem is volt, hogy visszaállt sztereóra és újból ki kellett választani.Utána már lett 5.1. én is edge+ monkay+script-et használok.
Próbáltam megiratni a ChatGP-vel a többi streamingre az az 5.1 kiegészítőt de nem jött össze. A béna nem tudta megírni
Pedig ha összejött volna az nagyon jó lett volna, hogy minden streaming tudott volna 5.1-et (Prime, Disney+, Skyshowtime, Max).
Esetleg ha valaki jártas a script írásban akkor esetleg próbálkozhat vele a ChatGP segítségével -
kkrisz91
kezdő
Sziasztok, továbbra is az 5.1es hang visszaszerzésénél tartok, bíztam benne, hogy minden oké lesz, de nem akar működni, új erősítőm van, hdmi-n küldöm a jelet, DD+ hangot dekódol az erősítő, edge-be is chrome-ba is feltelepítettem a tampermonkey+netflix script-et, a hangok kiválasztásánál ottvan az 5.1 a netflixnél de hiába állítom be az erősítő nem kap 5.1es jelet egyik bőngészőben sem, valaki valami ötlet?
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
Matrox1995 #13375 üzenetére
Sajnos emelik: "Köszönjük, hogy 2023 óta előfizetőnk vagy. Reméljük, hogy élvezed a Netflix szolgáltatását! Ha úgy döntesz, hogy elfogadod, a(z) Alap díjcsomagod árát 2 890 Ft összegre módosítjuk 2024. szeptember 17. dátummal."
-
Matrox1995
tag
Új árak: [link]
Nem tudni, hogy a jelenlegi előfizetőknek emelik-e.
Alap: 2890 Ft/hónap
Standard: 3990 Ft/hónap (vendégfelhasználói helyek* hozzáadhatók egyenként 1190 Ft havi díjért)
Prémium: 5090 Ft/hónap (vendégfelhasználói helyek* hozzáadhatók egyenként 1190 Ft havi díjért) -
Matrox1995
tag
válasz
spiky03 #13373 üzenetére
Ellenőriztem most a filmet.
PlayReady DRM nélkül nálam csak 540p felbontásban hajlandó menni, alacsony bitrátával.
PlayReady DRM-mel már 1080p, scripttel a bitráta is magasabb.
Úgy látszik elég nagy a szórás egyes filmek védelménél.
Esetleg a magyar cdn-re nem került fel a film AVC-HIGH kodekkel magasabb minőségben, de ez már csak találgatás részemről. -
spiky03
veterán
válasz
Matrox1995 #13372 üzenetére
Hát nem tudom, mert ma akartam nézni a Volt egyszer csak Hollywood-ot és olyan kockás volt. A Netflix plus be volt kapcsolva.
Eddig nem tapasztaltam ilyet, pl tegnap is néztem és akkor rendben volt a minőség (Távol a világtól). -
Matrox1995
tag
Úgy tűnik mókoltak valamit a Netflix-nél, és már nem szükséges Edge böngésző ahhoz, hogy 1080p minőségben tudd nézni. [link]
Kis minőségbeli összehasonlítás:
Edge beépített PlayReady DRM:Edge beépített PlayReady DRM + Netflix Plus script
Edge letíltott PlayReady DRM, Widevine DRM aktív
Ez alapján jelenleg a Widevine DRM adja most a legjobb minőséget, ami elég fura… -
spiky03
veterán
Köszönöm szépen az infót
Akkor vsz én rossz helyen próbáltam
Mert én a saját profilmoba léptem be és ott mentem a profil költöztetés vagy valami hasonlóra ha jól emlékszem. Mert ott írta, hogy lehet vinni a már meglévő saját listát meg folytatási listákat is, mindent, kivéve a játékokat. Mondjuk az nem gond mert nincs egy darab netflixes játékom sem.De akkor holnap megnézem ezt a verziót is.
-
skroy
senior tag
válasz
spiky03 #13369 üzenetére
Mi böngészőben, a fő fiókba belépve a fiókbeállításoknál hoztuk létre. Illetve van valami olyasmi opció, hogy vendég felhasználó létrehozása. Ott kellett meghívót küldeni arra az email címre, amit majd a vendég fiókhoz szeretnénk használni. El kell fogadni a meghívást, aztán létrehozható a vendég fiók. Ezek után már a 990Ft-al megnövelt összeget kell majd fizetni a fő fiók terhére, és pár nappal változhat az eddigi számlázási időpont is.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Haver csinálna nekem vendég fiókot de ahogy megcsinálná megváltoztatja a fizetési dátumot hónap minden hónap 3 vagy 5-re. Lehet ezen változtatni valahogy? Neki minden hónapban 10-én lenne jó.
-
dino_m
senior tag
válasz
dino_m #13360 üzenetére
A Tv oldaláról is át kell engedni. A bypass azt jelenti, hogy átkötés, tehát, ha egy az egyben nem tud több csatornás hangfolyamot továbbítani, akkor megoldja szoftveresen. A Netflixen a DD+-ba van integrálva a Dolby Atmos. A músorok 80-90%-a ilyen. Valószínűleg ezért nem szól az erősítőn, mert az erősítő nem alkalmas a Dolby Atmos dekódolására. Ezért kell a TV-n megkeresni azt a lehetőséget, ami átalakítja sima dd 5.1 jellé. Persze nem tudom milyen TV-d van és azt se, hogy milyen erősítőd, így azt se, hogy hol kellene ezeket keresned. Mondjuk az se derült ki, hogy optikán vagy HDMI-n keresztül megy át az erősítőre a jel.
-
-
spiky03
veterán
Segítenétek, hogy hogy tudom a meglévő profilomat átvinni egy új vendégfiókba?
Próbáltama fő profilban ott ha arra megyek, hogy új felhasználó akkor a 3 díjcsomagot ajánlja fel. De én ugye nem újat szeretnék, hanme az a 990 HUF-os vendéget.
Akkor a másik lehetőséget kellene választanom, hogy már meglévő fiókba akarom költöztetni? És akkor ez a fiók megegyezik azzal, amiben épp "vagyok"?Mert jeleng az asszony unokatesójáét használjuk, de nem akarjuk zaklatni 2 havonta, így kiválnánk.
Köszönöm!
-
TrollBalint
addikt
-
tobias40
veterán
válasz
nincsnév007 #13355 üzenetére
Vpn lehet jó megoldás sztem..
-
nincsnév007
addikt
Kint vagyunk Németországban és a netflix ki írta hogy utazunk, és azóta csak német meg angol tartalmat kapunk. Nagyon kevés a magyar. Nem lehet valahogy vissza változtatni hogy csak magyar tartalmakat kapjunk?
-
kkrisz91
kezdő
válasz
TrollBalint #13351 üzenetére
Én úgy látom igen, ebbe az irányba megy a piac, ezek a streaming szolgáltatók a DD+ t erőltetik, vélhetően azért mert relatíve jó minőség átmegy kis sávszélességen, 3 éve reménykedek én is h nem kell erősítőt cserélnem ezért, de már régóta bosszant h pl egy star wars-t nemtok 5.1be nézni ami meg disney-s és szintén DD+ van csak rajta, most h a netflix is bedobta a sima DD-t a levesbe, már nincs tartalom lassan (csak ha blu-ray-t nézel) ami DD-t, DTS-t tud, a DTS már bőven elég lenne nekem, és akkor itt vagyok egy DD-s meg DTS képes erősítővel és rakhatom a múzeumba...
-
sztanozs
veterán
válasz
TrollBalint #13351 üzenetére
Ha nem fejlesztenenenek, akkor nem kellene 5-10 evente kidobnod az amugy problemamentesen mukodo cuccaidat...
-
kkrisz91
kezdő
válasz
spiky03 #13348 üzenetére
De gond, mert pont h az a baj h a DD hangsávot levették csak a DD+ maradt, és nyílván ha lenne DD rajta azt lejátszaná, de nincs mert nem kapja meg a netflixtől az erősítő, a DD+ meg nem tudja dekódolni, tehát nekem semmit nem csinál, igen tudom h benne vannak a HD-s hangok mellett a többi többsávos is egy filmnél, amit tud az erősítő azt dekódolja, de most nekem pont azt az egyet vették el amit tudott, így jártam, dobjam ki a 20 éves sony erősítőm vegyek másikat ami tudja a DD+t...
-
kkrisz91
kezdő
válasz
Matrox1995 #13347 üzenetére
Oksa azért köszi, sztem kénytelen leszek egy DD+os erősítőt vásárolni mostmár, csak miért nem tudják otthagyni a régi szabványt, kinek van útban... mindegy csak kiakasztanak ezekkel "fasza fejlesztésekkel",a dolby access-el nem vok szintén előrébb egyrészt fizetős, 7 day free trial van rá, másrészt az atmost lehet állítani fejhallgatókra.
-
kkrisz91
kezdő
válasz
Matrox1995 #13322 üzenetére
Mondjuk megnéztem a script leírását újra, a DD+ és az atmos-t írja a feature listán csak.
-
kkrisz91
kezdő
válasz
Köszi a leírást, megcsináltam edge-en de sajna a DD nem jön így se,a hangok között megjelent az 5.1 opció de gondolom akkor DD+ jön.
-
Elkezdtem nézegetni egy 4k oled tv-n a Monk sorozatot. Azt írja az adatlapon a minőségre, hogy HD, de szinte a fele egy-egy résznek olyan minősíthetetlen szar, mintha egy 320p-s anyagot néznék. Pl. beszélget a pszichológusával és ahogy váltogat a kamera a két ember között az egyiknél éles a kép, a másiknál pixeles, pacás vacak. És így tovább, hol kiélesedik, hol vacak. 4k-s DV filmek is tökéletes minőségben láthatók, ez, ami sokkal kisebb sávot foglal, meg ilyen fos. Ötlete valakinek?
-
spiky03
veterán
válasz
Matrox1995 #13324 üzenetére
Tegnap este sikeresen feltettem a kiegészítőt az Edge-be meg a Chrome-ba is mert oda van ilyen.
Igaz a script, ahogy írtad csak az Edge-be volt.
Kipóbálni még nem próbáltam, mert 29-ig még működik a "régi" app.Jó lenne ha a Disney+-ra is csinálva valaki ilyen scriptet meg a MAX-ra. Akár a Skyshowtimre is.
Mert pl olyan van, hogy auto forward-os meg intró átugró script az összesre. LEgalábbis találtam olyat, de nem próbáltam, mert nem volt szempont most. -
bozont
veterán
válasz
Köszi a tippet, az 5.1hangot megoldotta.
A videó minőség meg úgy tűnik annál a filmnél problémás amit nézni akartam (Bullet Train), másiknál hozza amit eddig.
-
bozont
veterán
-
venom8888
őstag
Tehat a vendég felhasználói fiókrol amiert fizetek 1000ft ot, azon es az eredeti accounton mehet egyszerre a netflix ha jol ertelmezem. A vendegfelhasznalo, nezheti pl 3 kulonbozo keszuleken is? Mert lehet nappal a nappaliban nezem, de este a haloban, vagy eppen telefonon. Es tehat egy idoben a vendegfelhasznalo nezheti a main felhasznaloval 1 idoben?
-
skroy
senior tag
válasz
venom8888 #13329 üzenetére
A prémium előfizetéssel 5 profil hozható létre, 4 eszközön mehet a stream egyszerre, ez mehet 1 profillal is akár. Ez egy háztartásra vonatkozik. Más címen/ip címen lévő felhasználáshoz vendég felhasználói fiókot kell létrehozni, meghívással. A prémium előfizetéssel 2db vendég felhasználói fiók hozható létre, 990Ft/db, fiókonként 1 eszközön mehet a stream.
-
venom8888
őstag
tehat nem mehet 2 tv-n egy idoben a netflix? Annak mi ertelme van akkor? Pont az a lenyege a felhasznaloi fioknak, hogy konnyen elofordulhat hogy 1x re nezik a netflixet az en esetemben 70km tavolsagon belul.
Pont az a lenyeg, hogy 1 idoben nezzuk 2 kulonbozo haztartasban -
skroy
senior tag
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Ismerosomnek can netflix standard, fel akarjuk fejleszteni premiumra,es meg osztani velem is 70km re lakom töle. 3 keszuleken hasznalnám, ő 2 ön hasznalja. Meg oldhato? Menyibe kerulne ez?
-
spiky03
veterán
válasz
Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást!
Akkor ha jól értem nekem semmit sem kell majd bekapcsolnom?
4Ks csomagban vagyok, igaz csak fullHD a tv is és a projektor is.Este ki is próbálom majd!
-
Matrox1995
tag
válasz
spiky03 #13321 üzenetére
Miután feltetted a scriptet is, megnyitod a Netflix-et és megnyomod a felső sávban a Tampermonkey ikonját. Lehetséges (sőt valószínűleg) a "puzzle" gombra kell rámenned, mivel nem lesz pinelve.
Itt bepipálod az "Enable Dolby and…" lehetőséget, majd F5, esetleg böngésző restart.
-Az auto-select best bitrate-et nem ajánlom bekapcsolni, a főoldal megörül tőle.
-A Show all audio-track and subs hülyeség, amúgy is mutatja.
-Use SUP subtitle…: Román, japán (meg még 1-2 nyelv) felirat esetén van értelme, amúgy nincs.
-Focus 1080p and High-AVC: néhány esetben a HIGH-AVC kodek 1080p esetében magasabb VMAF pontszámmal jelentkezik, tehát jobb a minőség. Kizárólag 1080p-s csomag esetén ajánlott kapcsolgatni.
Fontos! Van néhány olyan film/sorozat, ami max SD minőségben érhető el. Ott sajnos ki kell kapcsolni a bővítményt, mivel a "HIGH" és az "AVC, prk" (alapból aktív) is roszabb, mint a legalapabb kodek.
A script működik chrome-ban is, viszont nem biztos, hogy a chrome támogatja a DD hangsávot, az Edge biztosan támogatja.
Illetve a chrome-ban nincs PlayReady DRM, szóval lehet a kép is rosszabb, nem tudom.
Illetve korábban volt olyan 2.0 AAC hangsáv esetén, hogy chrome-ban csak 96kbit/s volt a max bitrate, addig az Edge-ben 128kbit/s. -
spiky03
veterán
válasz
Matrox1995 #13319 üzenetére
Köszönöm
kipróbálom majd.
Akkor cdak egyszer felteszem a kiegészítőt, lefuttatom a scriptet egyszer és utána jó lesz minden indításnál?Ez esetleg van Chromehoz is?
Mert én abban használom a webes streamingeket (Max, Disney, Skyshowtime) mert lehetett csinálni külön ikont neki benne és így úgy lehet indítani mintha egy külön app lenne. -
kkrisz91
kezdő
válasz
Matrox1995 #13319 üzenetére
Csak a DD+ megy akkor? A sima Dolby 5.1 az nem? Mert én akkor neki se kezdek kipróbálni.
-
spiky03
veterán
válasz
Matrox1995 #13317 üzenetére
Ezt külön kell futtani minden Netflix indítás előtt?
Vagy, hogy működik ez a script?Ez ugyen a Disney+on is segítene?
-
Matrox1995
tag
válasz
spiky03 #13311 üzenetére
Van egy Tampermonkey script (Netflix Plus), amivel elérhetőek az 5.1 hangsávok.
A statisztika alapján ez DD+, viszont nem tudom, hogy a böngésző képes-e bitstreamként nyomni. Nekem nincs rendszerem kipróbálni.
Én csak az AVC, prk codec miatt használom, az alap main AVC elég moslék.
-
kkrisz91
kezdő
válasz
spiky03 #13311 üzenetére
Igen pontosan, elmehetnek az új verzióval oda....5.1 dolby az eltűnt mint az aranyóra, atmos vagy dd+ van-e azt nemtom mert az én erősítőm ezeket nem tudja, most akkor srácok ennyi visszafele haladunk, levesszük a többcsatornás hangsávot minek az? Más opciót nem tud valaki?
-
spiky03
veterán
válasz
kkrisz91 #13308 üzenetére
Hát ez nem jó hír
Akkor nagyon nagyot újítottakpedig, hogy reklámozták, mindig felugrott minden indításnál, hogy lassan jön az új verzió.
Jól sikerült.Akkor így már semmi 5.1-es hang nem jön ki belőle?
Kb ez történt korábban a Disney+ appal is. Ott is "átterelték" böngésző felületre...
-
-
kkrisz91
kezdő
Sziasztok, olyan kérdésem lenne h én windows app-on használom a netflixet, eddig zavartalanul tudtam nézni a dolby digital 5.1es hangsávval, most h befrissült az app a 7.0.8.0 verzióra, az egész grafikus felület átvariálva és a hang választásnál nem lehet 2.0 vagy 5.1 között választani csak a nyelveket, magyar angol stb.. és az erősítőm nem is kap dolby digital jelet, levették a hangsávot vagy nem találom a beállítást? Valakinek tapasztalata?
-
zsola400
aktív tag
válasz
kalozhun100 #13302 üzenetére
Most ránéztem és javíttották a szinkront!
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #13302 üzenetére
Megtaláltam. Fiókon belül aktivitás, kivalasztod a filmet és ott jobbra van egy olyan hogy hiba bejelentése.
-
winbox
senior tag
válasz
kalozhun100 #13299 üzenetére
Facebookon már írta a magyar Netflix, hogy tudnak a hibáról és érkezik a javítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest