Hirdetés

Aktív témák

• Andie

őstag

Sziasztok!

Van ezer ilyen topic, de egy részük már százéves, más részük meg nem pont azzal a gonddal foglalkozik, amit én szeretnék most felvetni.

A gondom az, hogy nemtudok audió CD-t irni a kocsiba.
    Először arra gyanakodtam, hogy a kocsi fejegysége nem olvassa el a lemezeket. Megirtam kb 6 lemezt, 4x-esen, 8x-osan, 16x-osan, TDK-ra, spéci Sony Audióra (440ft), Fujitsura, minden kombinációban. Egyiket sem hajlandó beolvasni a kocsi, illetve a legeslegelsőt (TDK, 16xosan) az elsö szám kivételével olvassa. De ezután nem tudtam olyan cd-t irni, amiböl akár csak 1 számot is beolvasna.
    A számitógép olvassa, tehát az adat fennvan. Ezekután kölcsönadtam az egyiket egy ismerösömnek, és megnézte az asztali CDlejátszójában (6-7 éves), és az sem olvasta be a lemezt.
    Itt kezdtem gyanakodni. Elökerestem néhány régi cd-met, és ezeket gond nélkül viszi! Emlékeim szerint ezeket is 8-16x-osan irogattam, és van köztük TDK (főleg), meg még néhány más lemeztipus is.
    Most hétvégén otthonvoltam, és öcsémtől kértem egy lemezt, amit legutóbb irt (kb 1 hete, és full ugyanolyan irója van, mint nekem - LG4165b - és ráadásul kb 1idösek is, egyszerre vettem a kettöt szinte) - és ezt is simán olvasta a kocsiban a rádió!!! PEdig öcsi elmondása szerint max speeddel irta, ami a cd tanúsága szerint 48x -os volt... :Y

Kezdek arra gyanakodni, hogy vagy az irómmal van gond (adatcd, dvd, stb tökéletesen iródik, visszaolvasható, hiba nélkül), vagy valami beállitással a néróban. (nero 6.6.0)
    Találkoztatok már ilyennel? Mi okozhat ilyet, hogy audiólejátszó nem, vagy alig akarja beolvasni a cd-ket?

Aktív témák