- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
repvez
addikt
megoldodott a probléma visszaraktam mindent ahogy volt és a vinyot visszaadtam a bratyonak.Nem akarok már erre a gépre költeni semmit lassan uj lesz helyette.Nagy a valoszinüsége hogy a táp volt kevés neki.Egy progival kiszámoltattam mennyi teljesitmény kell a gépemnek és 287W-ra jött ki ezekszerint ennyit nem adott le a táp.
igy jártam sajnos, de azért köszi a segitségeket. -
repvez
addikt
Átraktam mindkét vinyot a primary ide csatornára és leszedtem a két optikait és a plusz vinyobol kiszedtem a jumpert mert az ábra szerint akkor van slavbe a másikba az 1. hagytam master állásba, de igy se megy ugyan azt a hulye irást irja ki a második vinyonál és nem megy tovább majd pár mp mulva a plusz vinyo le is áll.Csak azt nem értem hogy a bátyámnál a joval erösebb gépen 400w os táppal miért megy ugyan igy 2 optikai 2 vinyo 64bit AMDproc és 6600gt vga-val.
-
repvez
addikt
válasz
Macilaci457 #6 üzenetére
Egy codegen 300W-os táp van benne és egy sima 9600-os vga.Probáltam már ugy is ha az egyik optikait lehuzom ,de ugy meg az IDE detect sornál már megáll a gép.és a biosba se tudok belépni
-
repvez
addikt
Sziasztok!Lehet hogy nem a legmegfelelöbb topicba irom,de hátha tudtok segiteni.
Kaptam egy 80GB maxtor winyot és rádugtam az IDE kábel slave csatijára+tápkábel.Gondoltam csak ennyi az egész, de valamiért a bios képnél megakad az inditás és fel sem ismerni a gépem söt a procit is csak 1300Mhz-nek ismeri fel,pedig semmihez nem nyultam.Már probáltam a jampereket máshova beletenni,de semmi.Ha csak külön-külön dugom rá a winyokat akkor mindegyik müködik,de egyszerre nem.
A konfigom: AMD2700+ ,NF-7S v2.0,ASUS DVD olvaso primary slave, Samsung DVD-RW primary master,Maxtor 80GB secundary master,Maxtor 80GB secundary slave.WinXPSP2 és a legujjabb driverek.
Mit tegyek hogy menjen egyszerre a két winyo?
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Padavan firmware
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest