- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
''ugyan azt a hulye irást irja ki a második vinyonál ''
A márka-típus látszik hülyeségenek? Mert akkor ez Master-Slave jumperelési hiba is lehet (mindkettő master vagy slave), de lehet IDE kábel hiba is. (Amikor egyedül működik az újabb vinyó, akkor is azon a kábelvégződésen próbáltad, mint amikor ketten vannak a dróton?)
''Csak azt nem értem hogy a bátyámnál a joval erösebb gépen 400w os táppal miért megy ''
Mert a Codegen 300-as új korában is csak 210W körül tudott, de kb. kétéves korára még ez is jelentősen le szokott csökkenni. -
WillChi
őstag
Már korábban is írtam, ha valami nem OK, akkor egyenként dugd fel őket, és nézd meg, hogy az alaplap minek ismeri fel! Ha mindegyiket masternak vagy slavenek, akkor ott a gebasz.
Mod.: Nekem is volt nemrég egy olyan afférom, hogy hiába dugtam rá a jumpert masterként a winyóra, akkor is slave maradt (valszeg. ki volt tágulva már a jumper - a jumper cseréje oldotta meg a problémát).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest