- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Valószínű azért lépet rá az nvidia mert év végén lehet elödrukolnak egy super kártya kiadással fű alatt..
Tavaly év végén jelentek meg 40xx széria és már kint vannak a titánok is egyedül a 80 és a 90 esből nincs. Ez simán lehet pár hónap múlva jön és mellé kidobnak esetleg egy 4060 -70 super kártyát még.....
Kiderül ,de furcsa hogy egy ilyen apróságon fentakadtak, az msi-t sem értem.. (lehet több van a hátérben mint amit a média lehozott nekünk)Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
addikt
Ez egy korrekt lépés volt az NV-től.
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
NandoXXL
senior tag
-
Hashvrad
tag
Ez most teljesen jó hozzáállás az Nvidia részéről.
R7 5800X | RX 6900 XT | 32 GB@3200 | LG C2 42"
-
Micsurin
nagyúr
Hiába Super a neve ha ott a típus jelölés, hogy 3060Ti ha meg kiadnak egy Supert ott kapásból 3060 Super néven fog futni... ami megint legfeljebb MSI SUPER 3060 Supert lehetne... amit ha az MSI SUPER 3060Ti-al összekeversz tartom... meg sem nézed mit rendelsz
Sazso örülnék neki ha tényleg puszta jószándékból tették volna és nem pusztán azért mert akarják még fejni a tehenet majd, és nem ütne akkorát a név. A zöld előszeretettel szívatja egy ideje amúgy is az partnereket, köti a kezüket tunning terén is jó ideje... nem lesz jó ez a full control.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
félisten
Pont az általad leírtak miatt problémás a név .
A jövőben előfordulhat hogy Nvidia kiad egy 4000 Super szériát pont később és akkor lesz valóban megtévesztő ez az elevezés."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Micsurin
nagyúr
Milyen megtévesztés? Eddig is vagy Ti vagy Super volt ha a standard fölé akartál lépni... a kártya neve meg mutatta a dobozon, hogy Ti... aki ezt benézte volna az egyszerűen nem tudatosan vásárol...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-Sazso-
csendes újonc
Nem , Nvidia most helyesen lépett. Ugyanis Msi huncut volt és a Super névvel kicsi megtévesztést eszközölt volna, ugyanis a super nevet az Nv az eredeti vga-hoz képest joval erősebb rev2. Modellekhez használta.
Kis huncut Msi ez tényleg vásárlói megtévesztés lett volna, sok hőbörgéssel és fanyalgással, amit Nv is hallgatott volna az ügyfelektől. -
BaJaZo
aktív tag
Nem tudom rosszul értem-e, de mintha itt nem egyszerűen csak a hűtésről szólna a dolog, hanem arról, hogy ez egy megnövelt teljesitményű változat az eddigi 3060ti kártyákhoz képest? Plusz megkapta a Suprim hűtést. Amennyiben csak Suprim nevet használtak volna, az nem tükrözi, hogy megnövelt teljesitményről van szó. Viszont Super megnevezés létezett a 2xxx szériában, akkor nem volt probléma ez az Nvidia számára? Hol találhatók ennek a "Super" kártyának a paraméterei?
-
GreatL
őstag
válasz GoldhandRent #7 üzenetére
MSI-től azért durva ez nekem bár nem vagyok rajongójuk.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Pipó
őstag
SCALPER
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
GreatL
őstag
SUPRIM és kész. Mi volt az agymenésük, nem is értem.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
cinemazealot
addikt
<sup>R</sup>
-
És ha SUP3R?
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest