Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Valószínű azért lépet rá az nvidia mert év végén lehet elödrukolnak egy super kártya kiadással fű alatt..
Tavaly év végén jelentek meg 40xx széria és már kint vannak a titánok is egyedül a 80 és a 90 esből nincs. Ez simán lehet pár hónap múlva jön és mellé kidobnak esetleg egy 4060 -70 super kártyát még.....
Kiderül ,de furcsa hogy egy ilyen apróságon fentakadtak, az msi-t sem értem.. (lehet több van a hátérben mint amit a média lehozott nekünk) -
Ez egy korrekt lépés volt az NV-től.
-
Hashvrad
tag
Ez most teljesen jó hozzáállás az Nvidia részéről.
-
Micsurin
nagyúr
Hiába Super a neve ha ott a típus jelölés, hogy 3060Ti ha meg kiadnak egy Supert ott kapásból 3060 Super néven fog futni... ami megint legfeljebb MSI SUPER 3060 Supert lehetne... amit ha az MSI SUPER 3060Ti-al összekeversz tartom... meg sem nézed mit rendelsz
Sazso örülnék neki ha tényleg puszta jószándékból tették volna és nem pusztán azért mert akarják még fejni a tehenet majd, és nem ütne akkorát a név. A zöld előszeretettel szívatja egy ideje amúgy is az partnereket, köti a kezüket tunning terén is jó ideje... nem lesz jó ez a full control.
-
Micsurin
nagyúr
Milyen megtévesztés? Eddig is vagy Ti vagy Super volt ha a standard fölé akartál lépni... a kártya neve meg mutatta a dobozon, hogy Ti... aki ezt benézte volna az egyszerűen nem tudatosan vásárol...
-
-Sazso-
csendes újonc
Nem , Nvidia most helyesen lépett. Ugyanis Msi huncut volt és a Super névvel kicsi megtévesztést eszközölt volna, ugyanis a super nevet az Nv az eredeti vga-hoz képest joval erősebb rev2. Modellekhez használta.
Kis huncut Msi ez tényleg vásárlói megtévesztés lett volna, sok hőbörgéssel és fanyalgással, amit Nv is hallgatott volna az ügyfelektől. -
BaJaZo
aktív tag
Nem tudom rosszul értem-e, de mintha itt nem egyszerűen csak a hűtésről szólna a dolog, hanem arról, hogy ez egy megnövelt teljesitményű változat az eddigi 3060ti kártyákhoz képest? Plusz megkapta a Suprim hűtést. Amennyiben csak Suprim nevet használtak volna, az nem tükrözi, hogy megnövelt teljesitményről van szó. Viszont Super megnevezés létezett a 2xxx szériában, akkor nem volt probléma ez az Nvidia számára? Hol találhatók ennek a "Super" kártyának a paraméterei?
-
GreatL
őstag
válasz
GoldhandRent #7 üzenetére
MSI-től azért durva ez nekem bár nem vagyok rajongójuk.
-
Pipó
őstag
SCALPER
-
GreatL
őstag
SUPRIM és kész. Mi volt az agymenésük, nem is értem.
-
cinemazealot
addikt
<sup>R</sup>
-
És ha SUP3R?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA termékvisszvonásra kényszerítette a partnerét.
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NBA és kosárlabda topic
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tanuljunk angolul!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest