- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
juvegamer
tag
Már előbb is elkaszálhatták volna annyira borzalmas lett szerintem. Osztom amit Plazmacucci írt! Teljesen tönkrevágták a Halo univerzumot, a sorozat és az utolsó két Halo játék számomra katasztrófa pedig ezért maradtam anno Xboxon. Kár érte.
-
Amit a 343 meg ez a sorozat művelt a címmel, az nem megbocsátható és méltatlan. RIP Halo.
-
Tuhajohn
tag
Szóval ennyire rossz a helyzet? Mint írtam, az első évad közepe táján abbahagytam akkora egy szar volt. Azt hittem, hogy azért a történet gerincén nem változtatnak.
Egyébként annyi minden van a Halo világában nem értem miért nem tudták inkább azt bővíteni. Nem is értem, hogy miért Chief a főszereplője a sorozatnak, a játékokból mindent tudunk róla. Elmesélhették volna Reach bukását más szemszögéből, vagy a Szövetség ellen folytatott harcot, de nem. Inkább megváltoztattak mindent és meg is lett az eredménye. -
Sonja
nagyúr
Az első évad még tetszett is, de a második egy rakás sz@r volt.
Nem csodálom, hogy nem folytatják.
-
Tuhajohn
tag
Nem láttam a sorozatot, mert az első évad végénél abbahagytam annyira rossz volt. De gyanítom, hogy a Reach bolygóra gondolsz. Nos a bolygót a Szövetség elpusztítja és utána Cortana a Pillar of Autumn-nal odaugrik az első gyűrűhöz (nem random koordináta). A gyűrűn történnek dolgok, megjelenik az Áradat is. Kiderül, hogy a Halo gyűrűk elpusztítanak minden életet, hogy az Áradat ne tudjon mivel táplálkozni. Chief felrobbantja a hajójuk reaktorát és elpusztítja a gyűrűt. Nagyon röviden ennyi történik az első játékban.
-
Nekem is tetszett. A 2. évad kifejezetten ,az első csalódás volt. Most alakulhatott volna ki egy igazán jó sztori, tulajdonképpen most kezdődne az egész.
Megvan mindenkinek a helye, ott vannak a helyszínen megjelent minden idegen, most lehetne belőle egy igazán jó filmet készíteni és most fújják le... Innen kellett volna anno kezdeniük... -
janeszgol
félisten
DE jó. Pont a harmadik faj jött volna. Nekem az első évad nagyon tetszett, hozta a játék feelingjét. A második évad első fele szánalmas volt, a második fele ok volt.
De basszus pont a harmadik fajt ismerhettük volna meg a kövi évadban. -
kicsako
őstag
Első szezon gyengére sikeredett, 2. szezon szerintem már jó lett, de valószínűleg a gyenge 1. szezon miatt nem tudták feltornázni a nézettséget. Remélem esetleg egy másik kiadó felkarolja a címet.
-
myckey
veterán
Elmegy sci-fi, nyomokban Halot is tartalmaz...
viccen kívül, egy próbát megér, csak kár a végéért, mármint a kasza okán.második S. jobb volt itt, ha jött volna a harmadik, tuti ráugrok.
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
A cliffhanger egy kifejezés, lényegében azt jelenti hogy az utolsó rész, vagy magában az utolsó jelenetben felvezetnek valami nagyon komoly/érdekes/izgalmas dolgot ami felizgatja az emberek fantáziáját, így még jobban várnád a következő szezont. Ami ugye a kasza miatt nem jön el.
Persze ettől függetlenül az odáig vezető út (tehát a korábbi részek) ettől függetlenül érdekelhetnek egyeseket.
-
tibaimp
nagyúr
Nem játszottam a Halo sorozattal, nem igazán ismerem a háttérsztorit, így akkor elkezdjem nézni a sorozatot, csak mert tervbe volt?! (vagy inkább vegyem meg a Steam-en a fullos Halo csomagot akciósan 10EUR környékén
és hagyjam a sorit a francba)?
-
Biztos én vagyok a különc, de nekem tetszett a sorozat. Az első évad különösen, a másodikban voltak felejthető részek. De én sajnálom, hogy elkaszálták. Pedig játszottam a Halo-val.
-
-
myckey
veterán
válasz
markknight #3 üzenetére
jah,
-
markknight
veterán
Egynek szerintem bőven elment.
-
GodGamer5
addikt
Tönkrevágták a Halo-t is. Bravó. De legalább vége ennek a borzalmasan szar sorozatnak. Nálam a Witcher-rel még versenyben van, hogy melyiket cseszik el jobban...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKCIÓS RTX 3080 10Gb GDDR6 PC DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ ASUS AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13. Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/RTX 2060 6GB/2ÉV
- ÚJ AKCIÓS! DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/GTX 1660 Super 6GB/2ÉV
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest