Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuhajohn
tag
Szóval ennyire rossz a helyzet? Mint írtam, az első évad közepe táján abbahagytam akkora egy szar volt. Azt hittem, hogy azért a történet gerincén nem változtatnak.
Egyébként annyi minden van a Halo világában nem értem miért nem tudták inkább azt bővíteni. Nem is értem, hogy miért Chief a főszereplője a sorozatnak, a játékokból mindent tudunk róla. Elmesélhették volna Reach bukását más szemszögéből, vagy a Szövetség ellen folytatott harcot, de nem. Inkább megváltoztattak mindent és meg is lett az eredménye. -
Tuhajohn
tag
Nem láttam a sorozatot, mert az első évad végénél abbahagytam annyira rossz volt. De gyanítom, hogy a Reach bolygóra gondolsz. Nos a bolygót a Szövetség elpusztítja és utána Cortana a Pillar of Autumn-nal odaugrik az első gyűrűhöz (nem random koordináta). A gyűrűn történnek dolgok, megjelenik az Áradat is. Kiderül, hogy a Halo gyűrűk elpusztítanak minden életet, hogy az Áradat ne tudjon mivel táplálkozni. Chief felrobbantja a hajójuk reaktorát és elpusztítja a gyűrűt. Nagyon röviden ennyi történik az első játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest