- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alienware notebook topik
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
macskajancsi #4492 üzenetére
Sok furcsa dolgot láttam már, úgyhogy nem lepődnék meg rajta.
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
macskajancsi #4490 üzenetére
Esetleg a bios elemet próbáltad cserélni?
-
Dr Smoke
aktív tag
Sziasztok! Van egy ilyen alaplapom:[link] és benne egy 2200+ sempron proci és egy fx5500-as vga! Eddig minden működött a sima sp-k nélküli windowssal! Most felraktam rá a xp mce 2005-öt, és azt csinálja, hogy miközben bejön a win boot képernyő akkor újraindul! Ezután ha rateszem a legutolsó helyes konfigra akkor viszont elindul! Gondoltam a bios a szar, hát frissítettem, és a probléma még mindig ugyanaz! Kivattem a vga-t és áttettem az integráltra a monitort, így is újra indul, de ha ráteszem a legutolsó helyes konfigra akkor is! Mi lehet a baj?
-
Dr Smoke
aktív tag
Nem tudok mit mondani! Nekem is volt egy ilyen alaplapom, amin a biosírás sem segített, ment a kukába! De még gondolkozom, hátha eszembe jut valami!
Ha tudod még azt nézd meg, hogy bekapcsolod és megnézed, hogy az északi és a déli híd felmelegszik-e! Ha nem akkor ott lesz a bibi! -
Dr Smoke
aktív tag
Ha nem lett volna aktív a partíció akkor nem tudott volna rá másolni a telepítő!
Sipol-e a speaker? Ha igen, akkor hogy?
Próbáld meg a gépet elindítani csak az egyik hdd-vel és egy rammal! Még a cd/dvd-t is húzd le és nézd meg, hogy így mit csinál!
Én táp problémára gyanakszom vagy esetleg valami baja van a sata-s hdd-nek! De így ez kevés amit leírtál!
Próbáld ki, amit írtam és oszd meg velünk mit tapasztalsz!
Üdv.: Dr Smoke
[Szerkesztve] -
Dr Smoke
aktív tag
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
pancso_maxi #3347 üzenetére
Szerintem táp probléma lehet, de vannak itt nálam okosabbak, akik biztosan meg tudják mondani mi a baj!
Üdv.: Dr Smoke -
Dr Smoke
aktív tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám és remélem itt valaki tud segíteni!
Szereztem egy ASUS P4SDX alaplapot. Egy darabig nem használtam, aztán vettem hozzá egy 2,6-os cerkát. Párszor el is indult a gép, de mostanában se kép se hang! Bekapcsolom, felpörög a vga és proci ventije is, de nem történik semmi, nincs kép! A vga-t kiprobáltam másik alaplapban ott működött, a memória is! Kipróbáltam a cuccott két másik tápegységgel, amik biztosan jók, ugyanezt produkálta! A proci biztosan jó! Ez van, Légyszi mondjatok valamit, mert nem tudom mit csináljak! Előre is köszi!
Üdv.: Dr Smoke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- Gamer PC
- FireFly Delux Ultra BTF Gamer számítógép (Zsír Új! Számlás! Garanciás!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest