Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolii92i
tag
válasz
rolii92i
üzenetére
Valaki erre esetleg?
Arra lattok eselyt hogy azert erzeketlenek a gombok mert nincsenek a laphoz bekotve a resi meg power pin kabelek?
Mondjuk ez esetben nem sok ertelme lenne a lapon levo gomboknak mert igy csak akkor mukodnenek ha mar magarol a hazrol is vezerelheto a gep..Vagy utobbi nagyon hulyeseg? -
rolii92i
tag
válasz
KROK640
üzenetére
Memoriajatekon tul vagyok,semmi valtozas,pedig meg egy 3. tipusut is bevontam.
Vga csere is megvolt, kulonbozo slotok kiprobalasaval.
Nem tudom ad e vmi tampontot az h amig a rreset gomb sargan,addig a power pirosan vilagit.
A tap vadiuj,most lett kibontva.A lenyegen nem gondolom valtoztat az a teny h valojaban mar bo 2 eve megvan ha nem volt hasznalva.
Mikor is kellene rovidre zarnia a tapnak?
-
rolii92i
tag
Hali,
Adott a kovetkezo, eddig ilyen formaban meg soha ossze nem allo, bizonyos elemeiben uj (tap,ssd) bontatlan konfig:
Corsair Tx550m
Crucial Mx500 250gb
Asus P5q-e
C2d E8500+ Thermalright cooler
Asus 660 Ti
2*2 gb Geil 800mhz cl4 + 2*2 gb Apogee Gt 1066Mhz cl5
Amit csinaltam h mukodjek.
Atx kabel az alaplapon.
Atx12v kabel ugyszinten.
Pci-e csatlakozok a Vga-ban.
Sata csatlakozo a tapbol kifele az ssd-ben
Ssd osszekotve a lappal sata kabellel.
Cpu huto csatlakoztatva.
Gep nem indul, a power es reset gomb vilagitanak ugyan,de nyomkodasukra semmi reakcio.
Gombocskak azert is fontosak mert egyelore nincs gephaz.
Mit hagytam ki,felejtettem\rontotam volna el?
Hol kezdenetek a hibakeresest? -
rolii92i
tag
Talált..a procim terhelés alatt a100 C fokot karistolta alulról..szegény már egy ideje sütögetve van

A CPU-z felváltva mutatja 2 illetve 3Ghz-nek a core speed-et
De nincs para, már megvan az utódja. Amint kicserélem reményeim szerint meg is szűnik a jelenség.
Egyébként már most is sokkal elviselhetőbb a szitu miután lecseréltem a hangkarim driverét
-
rolii92i
tag
HalI!
A hang recsegésével egybekötött szaggatás általánosságban milyen komponens hibájára utalhat? -
rolii92i
tag
válasz
Cirkaloo
üzenetére
Win 7 64bit.
Már a szobámban lapul a Xeon X5460 a 660ti mellé csak még nem volt időm beszerelni
Szóval én törekednék a platform megtartására legalább amíg a lap bírja...most úgy sem használnám ki egy újabb foglalatú rendszer teljesítményét.
Nálam 1-2 évvel ezelőtt többször is történt winreinstall ugyanígy,akkor egyáltalán nem lépett fel ez a dos-os lassúság, fürge volt mint nyuszi csak úgy szelte kettesével a lépéseket

Háttérben futó SC2 mellett a követkő hőmérsékleti értékeket látom:
HDD: 46 C
Alaplap: 43 C
CPU: 61 C
CPU
magok: 71 C
Illetve nem tudom mennyire kollektív ez mostanában PH-n de rendszeresen megkapom 1-1 hsz elküldése előtt az alábbi üzenetet..
"Request Timeout
Server timeout waiting for the HTTP request from the client." -
rolii92i
tag
Sziasztok!
Kezdek egyre reményvesztettebb lenni a PCmmel kapcsolatban.
Régi S775-ös gépről lenne szó.
Először is meglehetősen lassú a rendszer,a hang konkrétan szaggat,recseg már egy ideje,a legerőteljesebben youtube videóknál illetve akkor figyelhető meg a dolog amikor munkára bírnám a gépet(sok egérklikk egymás után tényleges feladatokkal) de zenelejátszásnál és bár érdekes hogy kevésbé zavaróan de játékoknál is jelen van.
Aztán a hangkarit bár felismeri a rendszer,driverek is gond nélkül felmennek rá de nem hajlandó megszólalni csak optikain(az is csak az nvidia driveres vgara rákötött hdmi kábel segítségével.)
Időnként újraindítás után a képernyő mind a 4 széle le van vágva és ilyenkor csak 1 újraindítás segít.
Ilyenkor még szaggatottabb az egész,ráadásul semmilyen hang,3d alkalmazás nem érhető el rajta,kvázi csökkentett móddá alakul.
Driver frissítéssel,vírusirtással,win újrarakással már próbálkoztam .
Utóbbihoz már eleve elég kalandos utam vezetett ugyanis usbről eljutni a telepítő tényleges elindításáig(perceket kellett várni mire betöltötte a fájlokat/behozta a nyelvkiválasztást stb) több időbe került mint hagyni végigfutni azt.
Tehát igazából az állapítható meg számomra laikus szemmel hogy a programok,játékok futás közben továbbra is viszonylag jól teljesítenek viszont ugyanaz a gép az OP rendszer feladatoknál mintha teljesen szét lenne csúszva.
Erre így valami ötlet esetleg?
Szerk:
Újabban már nem is indul el normálisan..Vagy a fentebb ecsetelt csökkentett üzemmód feeling vagy fekete képernyő
Gigabyte P35-DS3
C2D E8400
GTX 660TI
4*1GB DDR2(memtest sikeresen lefuttatva)
WD 500GB
Corsair VX 450 -
rolii92i
tag
Még 1 kérdés:Ha a vinyó és a táp nincs megfelelően csatlakoztatva akkor előfordulhat az előbb említett reakció?"Nincs kép"
Kicsit gyanús de nincs rálátásom hogy konrkétan megmondjam szétszerelés nélkül. -
rolii92i
tag
Hali!
Valami történt a gépemmel portalanítás közben...
Bekapcsolom,teljesen normálisnak tűnik,de nem ad képet a monitor(másikkal is próbáltam már) "nincs jel" címszóval.
Milyen alkatrészek meghibásodása,helytelen működése okozhatja ezt?
Néhány "vezetéket" ki-be dugdostam(sztem jó helyre csatlakoztattam őket vissza,viszont eléggé fáradt voltam így ezt nem garantálnám,szóval jó lenne azt is tudni hogy a gép működéséhez fontosabb alkatrészek hova futnak be az alaplapba és a tápba(itt mindegy hogy melyikbe dugom őket?)
Alkatrészek:
Gigabyte P35-DS3
Gigabyete Geforce GTX 460 1GB
Intel Core2Duo E8400
Corsair VX450
WD 500GB
2*2GB Geil Ultra 800Mhz
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- IZOMKOCKA - HP Z2 Mini G9 - i7 14700 - 32GB - 512GB nvme - Nvidia T1000 8GB
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850W 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest