- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyok
tag
válasz
prime_adam #25973 üzenetére
A BIOS frissítésed be lett "égetve" egy ROM-ba. Ez folyamatosan tárolja az új BIOS-t. Egy reset nem tud benne kárt tenni. Csináld nyugodtan.
-
konyok
tag
válasz
dvdbackuper #25971 üzenetére
Igen, SATA. Ez a lap már nem is támogatja az IDE csatlakozást
-
konyok
tag
Még 1 észrevétel. Ha rajta van a lapon a DVD olvasó, akkor simán megy. Viszont ha berakok egy dvd-t, cd-t, akármit, a HDD led elkezd folyamatosan világítani, és lefagy a win. Ha ilyen állapotban újra indítom, (tehát benne a dvd lemez) akkor csippanás után folyamatosan világít a HDD led és nem bootol. Sőt kipkacsol majd újra indul, csippan, majd újra indul stb stb végtelen ideig. Viszont ha kiveszem a DVD lemezt, akkor bootol és simán megy a win. NA ez mi lehet?????????????
-
konyok
tag
folytatólagosan ehhez. Szereztem egy másik dvd írót. Ezzel is hasonló a helyzet. Annyi különbséggel, hogy ez nem kapcsolja ki a gépet. Csak lefagyizza!!!!
Win feláll, dvd berak, meghajtó felpörög, mintha olvasná, de ezek után kifagyasztja a winfost. Én még ilyet nem láttam. HELP ME!!!!!
Lehet, hogy a BIOS-ban kéne vmit állítani? De mit???? Mindent átnéztem (szerintem) minden ok.Kérlek ne kíméljetek a megoldásokkal.
Köszi
Tibi
-
konyok
tag
Helló Mindenkinek!
Adott a következő konfig:
H81i-plus alaplap
corei3 4310 proci
1x8GB 1600 ddr3 ram
R9 270x 2GB vga
1TB WD
DVD író
500W táp
friss win7És a probléma. Minden vadi új szinte 0 km-es kivéve a dvd író. Az a jelenség, hogy ha beteszek egy cd-t, dvd-t akármilyen lemezt a gép azonnal kikapcsol és leáll. Majd 1-3 mp múlva magától elindul, majd feláll win és mintha mise történt volna megy minden. Pendrive-ról telepítve minden megy, de ha pl beteszem a driver cd-t azonnal leáll. A win telepítésnél is 1x megállt, de utána minden simán lefutott. Ergo csak akkor áll meg ha win alatt beteszek egy cd-t, dvd-t. Már próbáltam a bios-ban a sata beállításoknál, hogy ahci vagy ide, a helyzet nem változik.
Ötlet? Megoldás?
Előre is köszönöm,Tibi
-
konyok
tag
Üdv mindenkinek!
Egy érdekes problémám van. legalábbis nekem érdekes mert lehet az itt lévő guruk már láttak ilyet.
Szóval adott egy MSI K9N SLI platinum deszka, egy AMD Athlon 64X2 5000+ proci és 1x2GB + 2X1GB RAM. Egyéb sallangok... Legújabb BIOS!A problémák a következőek.
1, Ha bekapcsolom a gépet, felpörögnek a ventik maxra és a továbbiakban nem történik semmi. Valahogy "kiakad". Reset gombra nem reagál, csak a bekapcs gomb hosszú nyomására áll le. Ezután ha bekapcsolom a ventik ismét maxra pörögnek, majd 3-4mp után elhalkulnak és bootol a gép, vagy elérhető a Bios. Gondolom ennek így kéne működnie elsőre is, de nem teszi. Persze van amikor mindez elsőre működik és nem "akad ki".
2, Ha már felállt az op rendszer és újra akarom indítani a gépet akkor szépen bezár mindent majd elsötétül a kép és semmi. A gép működik de a reboot elmarad. Ugyan ez a helyzet ha a Bios-ból kilépve (F10 mentés) indítanám a gépet. Semmi. Venti pörög, gép megy, de rebbot nyista. Ekkor ki kell kapcsolnom, majd be és akkor minden megy, és vissza tudok lépni a biosba vagy bootolni az op rendszert.
Amiket csináltam: Totál takarítás, pormentesítés, proci újra hőpasztázása (a proci nem melegebb 48-49 foknál), Ramokat kiszed, betesz, csere bere, táp csere. MEM teszt, CPU teszt 100% hibátlan!
Mindezek ellenére és minden változtatásra az 1-es probléma néha (5-ből 3x) jelentkezik, a 2. probléma állandóan fent áll!!!Tud esetleg valaki erre valami megoldást? Esetleg ötlet? Mit szedjek még szét?
Előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-13700K Processzor
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest