- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbo03
őstag
válasz
ZsoTika #3061 üzenetére
Hali!
Ha csökkentett módba nem fagy le akkor nagy valószínüséggel szoftveres gondról van szó. Amikor normál módba vagy akkor a feladatkezelőben a teljesítménynél kapcsold be a nézet/kernel idők mutatását. Ez a kernel alapú programok által használt processzor használatot mutatja piros színben. Ha túl sok a piros akkor valószínüleg driver gond van. Illetve csökk. módba szedheted lefele egyenként adrivereket és utána nézd meg h egy driver leszedése után fagy-e még a normál módba. Ezzel egy-két driver/hardvert ki lehet zárni.
Mod: Yooha hát ha nem tud bootolni és naon kerreg akkor szvsz vinyó lesz aludas de kikéne próbálni másik vinyóval. Lehet h haldoklik a vinyó mert már nem is látja ezek szerint rendesen avinyót.
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
válasz
ZsoTika #3061 üzenetére
nekem volt ugyan így, bár nem ilyen eszközökkel, de nekem is állandóan lefagyott, és kék halálja volt
első javítás: talán nincs eléggé hűtve a videókari és emiatt van, felszereltek garanciálisan rá egy ventit, mert csak passzív hűtése volt...
de a problémák ugyan úgy jelentkeztek, visszavittem
második javítás: hát kiderül hogy kevés zselés anyag van a videokarin, állítólag csak ennyit csináltak és utána nem fagyott és nem is lett kékhalálja -
válasz
ZsoTika #3061 üzenetére
Hát én csak azt tudnám mondani, hogy ha 2 memória modul is van akkor csak az egyik legyen benne és úgy nézd meg, hogy jó-e, bár eléggé érdekes, hogy játék alatt meg semmi baja, pedig ott inkább használja az erőforrásokat. Azaz azt akarom mondani, hogy egy másik működő gépbe is bele kellene tenni ezen gép alkatrészeit, és úgy tesztelgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest