- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
asynur #40016 üzenetére
Biosban annyi info volt a kártyáról, hogy jelezte melyik foglalatban van.
Ne kérdezd hogy, de most működik.
Csak valami gagyi átalakítóm van, 1-2.000Ft.
Táp simán elég, azzal nincs gond és mint kiderül egyik alkatrésszel sem.Szerintem egy friss whql driver oldotta meg, utána már adott képet az átalakítóval is és hoztam egy Eizo FHD monitort, eddig kis 1024*768-on próbáltam.
Időnként vannak ilyen megmagyarázhatatlan dolgok.
Az alaplapon most már ég a vga led és a kártyán is (ott eddig is világított).Tápon 2x8pin van egyébként, próbáltam előtte a másik csatival is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- Ryzen 7 5700X / 32GB 3600Mhz / 1TB SSD / 850W 80+ Gold / Lian Li ház / Asus TUF B550 / GPU nélkül
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest