- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Hi!
Gondoltam nyitok neki egy új témát, mert már hihetetlen, ami itt történik. Meghalt a Gigabyte K8NS lapom 3 napja (legalábbis eddíg abban a hitben voltam), ma vettem egy Abit NF8-at helyette.
Gigabytenál: bekapcsolásra semmi reakció, nagy csönd, se vinyó, se semmi nem pörög fel
Abitnál: bekapcsolásra felpörögnek a ventik kb. 2 mp-ig, utána leállnak. Az alaplapon a piros led ég. Vinyó nem pörög fel.
Tápom egy 350W-os Chieftec (4 napos, 12-es venti...), először azt hittem, hogy az küldte el a Giga lapot, de átvittem haverhoz, neki gond nélkül ment. (MSI K8N Neo4) Illetve kipróbáltam egy 400-as Codegennel a lapot (Giga), azzal se indult el.
Kezdem már kurvára unni ezt az egészet, jó lenne ha valaki tudna segíteni! Plz help, mert kezdek beleőrülni
Most akkor mi a szar?? A táp? Vagy mind a 2 lap??
Aktív témák
- Suzuki topik
- Trollok komolyan
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Gamdias M1 táp
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Gigabyte Aorus GP-AP750GM
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest