- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Dell notebook topic
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Raspberry Pi
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Hi!
Gondoltam nyitok neki egy új témát, mert már hihetetlen, ami itt történik. Meghalt a Gigabyte K8NS lapom 3 napja (legalábbis eddíg abban a hitben voltam), ma vettem egy Abit NF8-at helyette.
Gigabytenál: bekapcsolásra semmi reakció, nagy csönd, se vinyó, se semmi nem pörög fel
Abitnál: bekapcsolásra felpörögnek a ventik kb. 2 mp-ig, utána leállnak. Az alaplapon a piros led ég. Vinyó nem pörög fel.
Tápom egy 350W-os Chieftec (4 napos, 12-es venti...), először azt hittem, hogy az küldte el a Giga lapot, de átvittem haverhoz, neki gond nélkül ment. (MSI K8N Neo4) Illetve kipróbáltam egy 400-as Codegennel a lapot (Giga), azzal se indult el.
Kezdem már kurvára unni ezt az egészet, jó lenne ha valaki tudna segíteni! Plz help, mert kezdek beleőrülni
Most akkor mi a szar?? A táp? Vagy mind a 2 lap??
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Dell notebook topic
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest