Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
csak IGC
üzenetére
Igen angolul kellene írni nekik!
Más: Megvettem a Posrche GT RS3 autót. Hát vettem mellé egy T3 platinum cardot, nyertem 17%-os ultra fékeket! A vicc az hogy a Lamborghinibe azért van egy 4 kulcsos 9-9-0 turbó, a Porsche-ba meg semmi nincs a fékeken kívül. Most mentem pár SP-t a Welcome to Palmont pályán a Lamborghinivel 1:18:97-es időt futottam a Porscheval pedig 1:17:20-as időt sikerült futni. Tudom nem egy világcsúcs, de valamivel jobb a Posrche!

Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- iPhone topik
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Simagic Alpha Evo wheelbase 10nm
- Samsung S22 ultra
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő