Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Hát igen , most igy 20 szinten egyszerüen nem tudok labdába rugni , hiába meek single versenyeket nem ad semmit , szar az egész egy kicsit , le vook törve 3 szintet léptem de nem kaptam semmi jó cuccot , gondolom az ea azért nem osztja könnyen , hogy vegyél pénzér boost pontot s majd akkor talán , de ez a veszély nem fenyeget , beletörődöm , hogy szar az egész s elfogadom s játszogatom , vag abba hagyom s , nézek más gamét , a shift 2 unalmas sajnos .
probáltam a teame dolgot is amit mondtál , de nem kapok semmit amatőrökkel vook körülvéve akiket folyton elkapnak , inkább engem szorongat mint a rendőrt ,áááá nem is folytatom.
Kellemes nap mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dior Sauvage Eau de Parfum 200 ml
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma vettem meg az R34-et T2-es kocsinak, és az előző EVO9-ben volt már eléggé jó turbo és motor, jó lett volna átrakni...