Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PR0JECTNR56

addikt

válasz tutuhawer #8772 üzenetére

Köszönöm. Mostanában a High Stakes-en megyek vele, ez a pálya úgy vettem észre, hogy jobb nyereményeket ad, mint a többi sprint vagy team escape, amin eddig mentem. Persze lehet hogy csak szerencsém volt, meg még csak 34-es szintű vagyok, tehát még van hova fejlődni.
    Az LFA-ban már majdnem minden alkatrészt sikerült kicserélnem, kivéve a fékeket. Emiatt eléggé kell figyelni egy-két szorosabb helyzetben rá, mert a fékút egyáltalán nem annyi mint stock alkatrészekkel. Ettől az apróságtól eltekintve, viszont kedvelem az LFA-t gyors és kanyarokban is jól kezelhető tud maradni.
    Ezzel szemben ott a jó öreg Diablo SV-m, hát nem ugyanaz a műsor, mint az LFA-val. :D A cuccok is elég vérszegények benne és viszonylag lassan éri el a maximális fordulatszámot, a kanyarokat (főleg a meredekebbeket) pedig nem szereti. De vezetni mégis egy élmény, ráadásul az egyik kedvenc autóm kiskorom óta, úgyhogy kellett a kollekcióba. Remélem nyerni tudok hozzá a későbbiekben néhány T2-es alkatrészt és akkor javul a teljesítménye.
    Azt viszont nem értem mit keres a T2-ben, a tulajdonságai alapján (a valódi autót alapul véve), azért bőven tudna minimum egy Gallardo szintet hozni (a kezelhetőséget leszámítva persze).

Új hozzászólás Aktív témák