Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer
üzenetére
Kérdeztem, s (#689) sunny84 hsz-ében benne van , hogy rx7 után még a 350z ugyahogy belefér ha nem akarok egyből nagy kocsit venni , s ezért bátorkodtam megvenni de csalodás volt , hát igen ez van ha az embernek nincs pénze , hogy boost-ot vegyen s béreléssel kiprobálgassa mondjuk a verdákat , hogy meik szinpatikus neki .
Az a baj s nem akarok senkit megbántani de nekem sajnos a skyline nem tetszik , mondjuk az rx7 sem, kevés auto van ami tetszik , de nem tudom kiprobálni , pl a kis bmw akármennyire jo , biztos nem fog megfordulni a portán . na majd látom most ujra gyüjtögethetem a kis pénzem .Még annyi a francér nem lehet az autoról a tuning cuccokat levenni s felrakni másra , ez bosszantó de ez csak az én véleményem.
További kellemes nap mindekinek.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest