Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
tutuhawer
üzenetére
Nos megkaptam a grátisz Nissant, és semmi tuningot nem tudok rá venni, mert minden erősebb, amiket venni lehetne.
Ez is elég jó, csak érdeklődtem, hogy érdemes-e venni másik autót. Én nem vagyok autó "fanatikus", nem is értek hozzájuk, csak játszanék és szeretnék egy gyors, jól irányítható kocsit.
Szóval mint "laikus" érdeklődök, hogy milyen autót vehetnék... Bár akkor egyik vásárolt autó se lenne jobb. annál, amit most kaptam, mert ezen jó tuning van...
Új hozzászólás Aktív témák

- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Xbox 360 Slim 250GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 21.1.0, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez is elég jó, csak érdeklődtem, hogy érdemes-e venni másik autót. Én nem vagyok autó "fanatikus", nem is értek hozzájuk, csak játszanék és szeretnék egy gyors, jól irányítható kocsit.
Szóval mint "laikus" érdeklődök, hogy milyen autót vehetnék... Bár akkor egyik vásárolt autó se lenne jobb. annál, amit most kaptam, mert ezen jó tuning van...