- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Riasztó topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmemlekszem
csendes tag
Egy videó pont ott van a kérdésed alatt.. Az én akkori, talán még a mostani ccxem sem marad el a gt3rstől. Igaz én nem teljesen ezen az úton megyek, pl a nagy balos előtt a kis levágást kikerülöm és nem az alagúton megyek hanem a közvetlen mellette lévő levágáson.
Videóm nincs ccx-ről, viszont találtam a 911-ről pup nélküli sok ütközős 2:39-et.Viszont kezdem úgy látni, hogy neked velem vagy a ccxel van bajod.
Ha így van, akkor tudod én az életben nagyon sok ilyen h.lye játékot lejátszom, mert kénytelen vagyok, viszont itt nem vagyok hajlandó, sem energiám, sem kedvem nincs hozzá és még kénytelen sem vagyok rá, mert nem vagy a főnököm vagy annak a rokona esetleg a gyerekem tanára stb...
Nem tetszem? Rendben, nézz keresztül rajtam, mert ha betalálgatsz én is ezt teszem...
Ha nem így van és néztem be akkor tárgytalan...
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 1 / 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Borderlands 4
- Riasztó topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest