- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Micro Four Thirds
- ASRock lapok általában
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmemlekszem
csendes tag
Egy videó pont ott van a kérdésed alatt.. Az én akkori, talán még a mostani ccxem sem marad el a gt3rstől. Igaz én nem teljesen ezen az úton megyek, pl a nagy balos előtt a kis levágást kikerülöm és nem az alagúton megyek hanem a közvetlen mellette lévő levágáson.
Videóm nincs ccx-ről, viszont találtam a 911-ről pup nélküli sok ütközős 2:39-et.Viszont kezdem úgy látni, hogy neked velem vagy a ccxel van bajod.
Ha így van, akkor tudod én az életben nagyon sok ilyen h.lye játékot lejátszom, mert kénytelen vagyok, viszont itt nem vagyok hajlandó, sem energiám, sem kedvem nincs hozzá és még kénytelen sem vagyok rá, mert nem vagy a főnököm vagy annak a rokona esetleg a gyerekem tanára stb...
Nem tetszem? Rendben, nézz keresztül rajtam, mert ha betalálgatsz én is ezt teszem...
Ha nem így van és néztem be akkor tárgytalan...
Új hozzászólás Aktív témák
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged