- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmemlekszem
csendes tag
válasz
tutuhawer #6408 üzenetére
Sajnos a helyzet az, hogy tényleg nem lehet tudni, mert lehet valaki csalva futja ugyan azzal a kocsival hasonló teljesítményűvel ugyan azt vagy megközelítő kört, amint a másik küszködve szerencsével rak le...
Más
Megvettem az rtrx-et most, nem akartam, mert a fiamén van 1, de ott még a skillek nagyon hiányoznak és teszteltem volna előtte... Lényeg ,hogy nem bírtam várni... kb worldgarage szerint toltam jelenleg pro imp és pro sportal, csak a gumi volt először alap amerikon arany. Nagyon fasza kanyargós, tapadós, de kicsit olyan érzet, mintha légpárnán tapadna, de tapadt. Lecseréltem egy pro tuned medion-ra, hát romlott, kanyarsebességből vesztett sokat, de stabil volt. Idők is rosszabbak voltak, bár érezhető volt főként, hogy nem kerek.. Lecseréltem alap megvehető amerikon sportra és majdnem visszakaptam az előzőt, most egy norsetet dobtam bele tesztre, de még ez is jobb mint a pro.
Végeredmény, jobban gyorst, több volt a vége, kevésbé pattogott, de egyszerűen kisebb volt a fordulékonysága, kanyarsebessége a pronak nem is kicsit, pedig mindkettő sárga. Norset is jobb bár vannak hátrányai. Én vagyok tul fáradt vagy nem kell pro gumi a többi pro mellé? Holnap kidobom a 911-ből is a venturát kíváncsi leszek az mit művel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged