Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Elvileg gumiból a kék is jó csak túlkormányzott lesz tőle és a zöld meg stabilabbá teszi nagy sebességnél de nekem egyelőre marad a S, S, K futómű olyan 7-es busz szerűen fordul tőle de ha megcsúszik annyi keresztbe is áll.
Az LFA-val (nekem alapon a valentin napi van) nem mentél Perersburg Damon nagyon tapad bár csak pár kört mentem de így is 1,24 kört lehet menni vele minden nélkül és még van benne pláne egy jó tuninggal.
Új hozzászólás Aktív témák

- i7 8700/ RTX 2070 super alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Ps5 slim digital hibátlan 2026.04.17+1 év Alza jótállás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HP OMEN 17 - i9, RTX 3080, 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Megkímél, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest