Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

válasz Norwich #6080 üzenetére

Nem vetted meg, pedig nagyon szereted őket. Ez olyan hihetetlenül hangzik, hogy nem is vagyok hajlandó felfogni. Ha valami tetszik, akkor megveszem. És én az ún. szarokat is megvettem, PRO SPORT kategóriáig tuningoltam az audi R8 4.2-met is. Itt mégiscsak a boostos mustangokról van szó, amiket nagyon szeretsz és marha jól mennek. Egy kis kanyarbeli instabilitás elég volt, hogy azt mondd, inkább nem is szeretem annyira. Megkerestek az elite driver's clubból engem, kérték, hogy a formaságoknak megfelelően egy hivatalos jelentkezésit, bemutatkozást is írjak, és megtettem, mondván semmiség. Kihangsúlyoztam, hogy a japán autókat nagyon szeretem, és mindegyikkel van multis időm is itt-ott-amott. Pár lancer Evo IX idő meg még 2010-es futamból való. Te meg a mustangotnem vetted meg... És még én vagyok a szemét a többi fórumban is. Leszlják a skyline-omt, leszólják a murcielagónál is drágább Nissan GT-R-emet, te meg fennakadsz azon, hogy a kiváló autó nem hibátlan, és habár a szíved szakad meg, behódolsz MdV akaratának, és megveszed, ami jó, vagy amit itt mondunk.
    vedd meg valamelyik mustangot. Én imprezát vettem. Ilyen egyszerű

Új hozzászólás Aktív témák