-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Norwich #6080 üzenetére
Nem vetted meg, pedig nagyon szereted őket. Ez olyan hihetetlenül hangzik, hogy nem is vagyok hajlandó felfogni. Ha valami tetszik, akkor megveszem. És én az ún. szarokat is megvettem, PRO SPORT kategóriáig tuningoltam az audi R8 4.2-met is. Itt mégiscsak a boostos mustangokról van szó, amiket nagyon szeretsz és marha jól mennek. Egy kis kanyarbeli instabilitás elég volt, hogy azt mondd, inkább nem is szeretem annyira. Megkerestek az elite driver's clubból engem, kérték, hogy a formaságoknak megfelelően egy hivatalos jelentkezésit, bemutatkozást is írjak, és megtettem, mondván semmiség. Kihangsúlyoztam, hogy a japán autókat nagyon szeretem, és mindegyikkel van multis időm is itt-ott-amott. Pár lancer Evo IX idő meg még 2010-es futamból való. Te meg a mustangotnem vetted meg... És még én vagyok a szemét a többi fórumban is. Leszlják a skyline-omt, leszólják a murcielagónál is drágább Nissan GT-R-emet, te meg fennakadsz azon, hogy a kiváló autó nem hibátlan, és habár a szíved szakad meg, behódolsz MdV akaratának, és megveszed, ami jó, vagy amit itt mondunk.
vedd meg valamelyik mustangot. Én imprezát vettem. Ilyen egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest