-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
gyuszito #5897 üzenetére
Rossz pályán teszteled.. ajánlom neked tuning utáni tesztekre a PETERSBURG DAM et .. 35 ös Sprint itt az én GT 3 RS power up ok nélkül futja könnyedén stabilan a 1:19.-1:23 as időket
És nekem is van EXIGE de a tuningoktól ott is javulást vettem észre ..
GT 3 RS Policét vettem meg kb 3 hete vagy több , Skyline Avenue eggyik kedvenc mapom 2 nitróval mentem ahogy volt hozzá nem nyúltam 1:55 ami elég szép idő most hogy Tuningok vannak benne igy már az 1:52.02 is megvan
ezért ez elég jó szerintem és sajna a Váltó PRO Ursás sajna... + a gumim PRO a többi csak 2 kulcsos !
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest