Hirdetés
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szivesen, maskor is.
A kek neon Dawe-nek kellett nem nekem, de amig velem tolta nem jott ossze neki, egy 17es felnit viszont kapott. Nekem csak egy gagyi 1kulcsos abroncs esett, es mostanaban egyebkent se dob semmi ertemeset, afterbol is csak egy nyomorult rendszamot dobott miota lehet nyerni is after cuccokat. 
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Háztartási gépek
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Érintő képernyős Dell Latitude 5547 (4. gen.i7, 2 GB Radeon VGA, 240 SSD ,16 GB) olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Zenbook S 16 UM5606WA 16" 3K OLED Ryzen AI 9 HX370 890M 32GB 1TB IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kek neon Dawe-nek kellett nem nekem, de amig velem tolta nem jott ossze neki, egy 17es felnit viszont kapott. Nekem csak egy gagyi 1kulcsos abroncs esett, es mostanaban egyebkent se dob semmi ertemeset, afterbol is csak egy nyomorult rendszamot dobott miota lehet nyerni is after cuccokat.