Hirdetés
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
_stick_
üzenetére
A WoW egy kicsit más téma
De nem tagadom nem nehéz függővé válni.
"de ha igazán penge akarok lenni, akkor bizony pénzt kell áldozni a jobb cuccokra"
Megteheted, de az a tapasztalatom, hogy minél kevesebb pénzt tolsz bele annál jobb vagy, mert nem egy SLR MCLAREN-t hagytam már ott egy mezei RX-7-el. Itt a pénz biz nem minden! Itt ha pénzed van feljődesz gyorsan...meg tudod venni a legjobb kocsit, de tapasztalatod, képességed nem lesz jól vezetni. Én szerintem kellő kitartással lehet összerakni legalább olyan kocsikat, mint amiket meg lehet venni sok sok sok forintért.
Új hozzászólás Aktív témák

- KFA2 GeForce RTX 2080 OC 8GB GDDR6 256bit
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DJI MAVIC AIR2 DRON SZETT ELADÓ
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De nem tagadom nem nehéz függővé válni.