Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
_stick_
üzenetére
A WoW egy kicsit más téma
De nem tagadom nem nehéz függővé válni.
"de ha igazán penge akarok lenni, akkor bizony pénzt kell áldozni a jobb cuccokra"
Megteheted, de az a tapasztalatom, hogy minél kevesebb pénzt tolsz bele annál jobb vagy, mert nem egy SLR MCLAREN-t hagytam már ott egy mezei RX-7-el. Itt a pénz biz nem minden! Itt ha pénzed van feljődesz gyorsan...meg tudod venni a legjobb kocsit, de tapasztalatod, képességed nem lesz jól vezetni. Én szerintem kellő kitartással lehet összerakni legalább olyan kocsikat, mint amiket meg lehet venni sok sok sok forintért.
Új hozzászólás Aktív témák

- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nem tagadom nem nehéz függővé válni.