Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
csab991
üzenetére
Hát ez egy kész kálvária amit nyomok. Szilvával kezdtem, ok csinosítgatom dobálom bele a partokat amiket nyerek. Nem egy bajnok autó de rendere 2-3. helyet hozom vele stabilan az általam kedvelt (begyakorolt) pályákon.
A probléma ott kezdődött, hogy T2-esből elősre vettem egy Evo IX-et. Hamar kiderült, hogy hiába pimpelem az bizony annyit ér mint "annak" egy pofon. Oké, eladtam gyüjtögöettem vetem egy Imprezát. Sajnos erről is kiderült, hogy kb mindenre jó csak versenyt nyerni nem.
ezek után tévedtem ide kínomban, ahol egyből fel lettem világosítva, hogy nem véletlen, hogyT2 kocsikból a legtöbben Z4-el, RX7-el meg Lotus-al tolják. A többi verda ugyanis... nem olyan jó na.Most ott tartok, hogy lvl 23 vagyok, van kb 250k-m és van egy "mezei" RX7-em (345/350/318-as statokkal). A dilemma, hogy lecseréljem-e ezt a verdát egy RX7 BM-re (300k) vagy várjak a Lotusig (oda 400k és lvl 25 kell).
Főleg spirnt versenyeket tolok, mostanság a Rock&Union-on nyomulok, elég közkedvelt pálya.
mod:
Az tudjátok hogy az RX7 BM alapból milyen tuning partokot tartalmaz? Csak motor vagy más partok is vannak benne?
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- bambano: Bambanő háza tája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Viccrovat
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest