Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Olyan hack is van, amivel elvileg a lobby-ból mindenkit ki tudsz rúgni. Nekem tegnap volt egy ilyen, szerintem ez lehetett. Vártuk full létszámmal a startot, volt még vissza 15 mp, erre egyszer csak minden felirat, hibajelzés vagy akármi nélkül mindenki a free roam-ban találta magát. Csak lestünk, hogy mi van.

Ez az egyenlő kocsikkal tesz egy futamba izé se működik. Kigurulok a B-s járgánnyal, ami lejtőnek megy 280-at, erre betesz mellém csak A-s meg S-es elleneket, amik 300-nál váltanak hatodikba...
Soha nem tudok menni korrekt versenyt, ha nem direkt osztályos eventre megyek. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Van, nfswhun.com,on leirtam akkor
Nevét jobb klikkel kilehet deriteni amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Soha nem tudok menni korrekt versenyt, ha nem direkt osztályos eventre megyek.
Nevét jobb klikkel kilehet deriteni amúgy.