Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Néhány napja összefutottam egy nagy nevű magyar versenyzővel(az egyik nagy Lamborghini fanatikus). Épp S class 250-re hajtott mert kb. 70 pontja hiányzott a Bugattihoz. Mondtam neki is hogy ott van nekem is az F1-em és ha annyira kell a győzelem bemegyek azzal mert az az autó nem egyszerűen jó. Ott a mostani S-es pálya elején az első balosnál sokan megcsúsznak de az F1 csak betapad és megy tovább mintha szimpla kanyar lett volna. Agera-val meg úgy kell kiszámítani, hogy csóvál be a fara. Szóval az az autó túl nagy fegyvertényező egy tapasztalt sofőr kezében.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videó stream letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest